Contact met Mama Duizendpoot

contact
Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je contact op wilt nemen. Wat de reden ook is, je bent van harte welkom.

Schrijven voor ‘Mama Duizendpoot’

Mama duizendpoot is een veelzijdige blog omdat er niets zo veelzijdig is als ouderschap. Een samenwerking is daarom ook niet uitgesloten. Heb jij een leuk idee voor een aanvulling? En wil je ook graag een keer een blog schrijven? Of wil je misschien zelfs een vaste rubriek op ‘Mama duizendpoot’? Stuur dan een e-mail naar info@mamaduizendpoot.com. Dan bespreken we dan de mogelijkheden.

Samenwerken

Wil je als bedrijf of blogger graag samenwerken met ‘Mama duizendpoot’? Dan mag je mij een e-mail sturen naar info@mamaduizendpoot.com met informatie over de vorm van samenwerking en de vergoeding.

Crea-cross

Elke week doe ik als co-host mee aan de crea-cross. Ilse van Kreanimo is de bedenker en Melanie van BMelloW doet ook elke week mee als co-host. We maken elke week iets creatiefs binnen een bepaald thema. In de werkbeschrijving van die creatieve uitspattingen linken wij naar elkaar (do follow). Wij vinden het ontzettend gezellig om op deze manier samen te werken. Op deze manier inspireren wij niet alleen onze eigen lezers, maar kunnen wij ook elkaars lezers inspireren.

Wil je als creatieve bloggerook meedoen met de crea-cross? Je mag altijd een gerelateerde creatieve link plaatsen via de knop onderaan elke crea-cross post. Maar als je ook co-host wilt zijn (net als Melanie en ik), kun je naar de facebookgroep Crea-cross 2018 voor bloggers gaan en lid worden van de groep. Daar vind je meer info over crea-cross.

Vragen of opmerkingen?

Heb je vragen of opmerkingen over ‘Mama duizendpoot’? Ook dan mag je een e-mail sturen naar info@mamaduizendpoot.com. Ik zal dan zo spoedig mogelijk te reageren.