Mama Duizendpoot’s winkeltje

Welkom in de winkel van Mama Duizendpoot. Hier vindt je alle patroontjes die bij de werkbeschrijvingen van ‘Mama naait’ horen.

Betaalde patronen

De prijzen verschillen per patroon. De prijs is telkens afhankelijk van de complexiteit van het patroon en hoe lang ik er mee bezig ben geweest. De opbrengsten van de patronen steek ik weer in nieuwe materialen voor nieuwe naaiprojecten, zodat ik ‘Mama Duizendpoot’ kan blijven vullen.

Gratis patronen

Sommige patronen zijn gratis. Dit zijn patronen waarbij je zelf het patroon moet uittekenen. Hiervoor hoef je niet via PayPal (of IDeal) af te rekenen, maar ontvang je gelijk het bestand nadat je op ‘Bestelling Plaatsen’ klikt nadat je je eigen gegevens hebt ingevuld. In de melding dat je de bestelling hebt ontvangen, kun je jouw bestelde patroon gelijk downloaden.

Betalen

Betalen kan op dit moment via PayPal en via een bank overschrijving. Voor een bankoverschrijving kun je het bedrag storten naar NL24INGB0008600093 ten name van N Dijkstra (BIC: INGBNL2A), vermeld dan de code van je bestelling.

Helaas is het betalen met IDeal op dit moment nog niet mogelijk. Ik ben bezig met uitzoeken hoe ik dit goed voor elkaar kan krijgen. Mijn doel is om dit voor het einde van het jaar voor elkaar te kunnen krijgen.

Veel naaiplezier!

Resultaat 1–16 van de 129 resultaten wordt getoond