Mama Duizendpoot’s winkeltje

Welkom in de winkel van Mama Duizendpoot. Hier vindt je alle patronen en printables die bij de werkbeschrijvingen horen.

Betaalde patronen/printables

De prijzen verschillen per patroon/printable. De prijs is telkens afhankelijk van de complexiteit en hoe lang ik er mee bezig ben geweest. De opbrengsten van de patronen/printables steek ik weer in nieuwe materialen voor nieuwe projecten, zodat ik ‘Mama Duizendpoot’ kan blijven vullen.

Gratis patronen en printables

Sommige patronen zijn gratis. Dit zijn patronen waarbij je zelf het patroon moet uittekenen.

Voord de gratis patronen en printables hoef je niet via PayPal (of bankoverschrijving) af te rekenen, maar ontvang je gelijk het bestand nadat je op ‘Bestelling Plaatsen’ klikt, nadat je je eigen gegevens hebt ingevuld. In de melding dat je de bestelling hebt ontvangen, kun je jouw bestelde patroon gelijk downloaden.

Betalen

Betalen kan op dit moment via PayPal en via een bankoverschrijving.

Voor een bankoverschrijving kun je het bedrag storten naar NL24INGB0008600093 ten name van N Dijkstra (BIC: INGBNL2A), vermeld dan de code van je bestelling. Zodra het bedrag op de rekening staat, zal het product verstuurd worden via de mail.

Heb je liever een ‘Tikkie’? Kies dan voor een bankoverschrijving en noteer bij de notitie dat je graag een ‘Tikkie’ontvangt. Deze ontvang je dan via de mail. Zodra het bedrag op de rekening staat, zal het product verstuurd worden via de mail.

Veel naaiplezier en/of knutselplezier!

Resultaat 1–16 van de 210 resultaten wordt getoond