Mama Duizendpoot

Welkom bij ‘Mama Duizendpoot’. Zit je lekker? Dan is het nu even tijd voor een momentje voor jezelf.

Verschillende onderwerpen

Een moeder is een echte duizendpoot en daarom heeft Mama Duizendpoot ook verschillende onderwerpen en categorieën die aan bod komen. De categorieën vind je in het menu en de onderwerpen vind je in de ‘tag’wolk onderaan de pagina. Zowel bij de categorieën als in de tagwolk kun je zoeken op trefwoord of onderwerp.

Wat kun je hier vinden?

Je vindt hier onder andere verhalen over moederschap, recepten voor het hele gezin, knutsels, werkbeschrijvingen en patronen voor naaiprojecten en nog veel meer. Ik zou zeggen: “Pak een kop thee/koffie en ga er even lekker bij zitten. Veel leesplezier!”

Mama Duizendpoot op Youtube

Op Youtube staan al een aantal boekjes die door mijzelf worden voorgelezen. Deze boekjes zijn gekoppeld aan de reviews uit de cattegorie ‘Mama leest voor’. Ook staan er al een paar tutorials voor diy’s op en een aantal hulpmiddelen. In de toekomst wil ik hier ook graag een naaicursus voor beginners plaatsen. En wie weet wat er in de toekomst nog allemaal bij zal komen.

Blijf op de hoogte…

Wil je niets missen van al dit leuks? Aboneer je, schrijf je in voor de nieuwsbrief of volg ‘Mama Duizendpoot’ gezellig op FacebookInstagram / Twitter en Pinterest.