Een thuis voor Sneeuwvlok

Een thuis voor Sneeuwvlok

‘Een thuis voor Sneeuwvlok’ is een heel leuk persoonlijk boekje om uit voor te lezen. Een lief klein sneeuwvlokje zoekt een huisje om te wonen…en die vindt ze bij wel heel bijzondere mensen.

Het verhaal in het kort

Sneeuwvlok zoekt een huisje om te gaan wonen. Ze komt vele gezellige dieren tegen bij wie ze kan komen wonen, maar die gezinnetjes passen toch niet zo goed bij haar. Ze zet haar zoektocht voort…totdat ze het perfecte huisje heeft gevonden, waar wel heel bijzondere mensen wonen.

Over het boek

Het boek is geschreven door David Cadji-Newby en Pedro Serapicos en is uitgegeven door Wonderbly. Het boekje heeft een wat breed formaat. De illustraties zijn prachtig om te zien: helemaal in de kerstsfeer. Het boek heeft standaard een harde kaft (anders dan ‘Wat een pech mijn naam is weg’ en ‘De verjaardagdief’ waarbij je kunt kiezen voor een harde of zachte kaft).

Lees ook: Wat een pech, mijn naam is weg

Onze ervaring

‘Een thuis voor Sneeuwvlok’ is een gepersonaliseerd boekje met prachtige illustraties…maar dan net een beetje anders dan ‘Wat een pech mijn naam is weg’ en ‘De verjaardagdief’. Dit keer is de hoofdpersoon een Sneeuwvlokje die op zoek gaat naar een huisje om te wonen. Ze komt vele dieren tegen bij wie ze zou kunnen gaan wonen, maar deze zijn niet echt geschikt voor haar. Het huisje wat ze uiteindelijk uitkiest is een heel bijzonder huisje, waar de allerleukste mensen wonen.

Lees ook: De verjaardagdief

Aanrader of niet?

Het boekje is prachtig om te zien en het verhaal is al even prachtig. Het is een magisch verhaal met een hoog kerstgehalte. Dit boekje zorgt voor een prachtige nieuwe kerst traditie. En doordat het een gepersonaliseerd verhaal is, is het ook een heel leuk boek om cadeau te geven…maar dan natuurlijk met de namen van hun gezin.

Meer weten?

Wil je weten hoe het hele verhaaltje gaat, dan kun je dit filmpje kijken waarin ik ‘Een thuis voor Sneeuwvlok’ voorlees…en dan het boekje dat speciaal voor onze gezin meid is gemaakt.

Waar kun je ‘Een thuis voor Sneeuwvlok’ kopen?

‘Een thuis voor Sneeuwvlok’ is enkel te koop bij Wonderbly. Het boekje kost hier €29,99 (zonder korting…maar als je nog heel even verder leest, kom je meer over kortingen te weten). Het gaat hier trouwens om een boekje met een harde kaft.

Op maat gemaakt

Dit boek wordt helemaal op maat gemaakt. Je voert de namen in die in het boekje moeten komen (in ons geval zijn dat de namen van ons gezin, maar bij een cadeautje kun je ook de namen van hun gezin invoeren). Ook kun je een speciale boodschap plaatsen voor in het boek. Ben je niet zo creatief, dan kun je ook het standaard bericht kiezen en deze eventueel aanvullen. Tot slot kun je kiezen voor een leuke verpakking. Dat is niet verplicht, maar het staat wel ontzettend leuk.

Korting

Wij Nederlanders zijn dol op korting en die geven ze je dan ook graag. Als je zelf een boekje besteld, kun je jouw familie, vrienden en kennissen korting geven op hun boekje, €7,00 korting om precies te zijn. Dat doe je door middel van een ‘mention-me code’. En omdat ik al een boekje heb besteld, deel ik mijn ‘mention-me code‘ graag met jullie. Zo kun jij ook genieten van €7,00 korting.

Af en toe is er een actie waarbij je 40% korting krijgt op het tweede boek, deze lopen meestal rond de feestdagen.

Buiten de speciale acties hebben ze standaard een actie lopen waarbij je 15% korting krijgt wanneer je twee boekjes bestelt. Wil je weten welke actie er op dit moment loopt? Kijk dan op de website van Wonderbly. De lopende actie staat dan altijd gelijk vermeld, samen met de te gebruiken kortingscode.

Leuke knutselideetjes en meer

Blogs

Op de website van Wonderbly kun je trouwens niet alleen de boekjes bestellen, maar kun je ook knutselinspriratie opdoen en geven ze je allerlei speeltips en leestips bij de blogs. Een bezoekje is zeker de moeite waard.

Facebook

Wonderbly heeft trouwens naast hun website ook een Facebookpagina waarop leuke filmpjes, knutselideetjes en informatie over de boekjes staat. Zelf kijk ik niet zo snel op een website, maar wel op een Facebookpagina. Door de pagina te ‘liken’ blijf je op de hoogte van hun inspirerende super-ideeën.

Dol op boekjes?

Ben je net als wij dol op lezen en voorlezen? Kijk dan ook even op onze leespagina ‘Mama leest voor’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *