Het complete werk van ‘Demi droomt over dino’s’

Lees beleving thema dino's - compleet werk

Welkom bij ‘Lees beleving’. Het thema van deze maand is ‘dino’s’. De basis van dit project is een verhaal die je gratis kunt downloaden. Voor diegene die meer wil is er een uitgebreid pakket dat bestaat uit een handleiding, werkbladen en knipbladen.

Lees beleving

Dit project is ontwikkelt voor de leesbevordering en het leesplezier bij jonge kinderen. Het is ook geschikt voor kinderen die net (Nederlands) leren lezen of moeite hebben met lezen.

Hier lees je meer over het project ‘Lees beleving’.

Dino’s

In het thema dino’s wordt er gewerkt rondom het verhaal ‘Demi droomt over dino’s’. De basis is geheel gratis te downloaden in het startbericht. Daar vind je het verhaal, de handleiding voor de basis activiteiten en de bijbehorende werkbladen en activiteiten. Daar vind je overigens ook een linkparty vol met bijpassende activiteiten.

Uitgebreid pakket

Voor iedereen die meer wil dan alleen een basispakket is er ook een compleet pakket. Dit pakket bestaat uit een handleiding, bijbehorende werkbladen & knipbladen, een lijst met bijzondere woorden uit het verhaal…en voor de volledigheid zit ook het verhaal er bij. In de handleiding staan taalactiviteiten, rekenactiviteiten, knutselactiviteiten en een extra activiteit voor elk hoofdstuk. Ook staan er nog extra algemene activiteiten in beschreven. Dit hele pakket kun je in het winkeltje vinden voor het bedrag van €5,00. Zodra het bedrag op de rekening staat, ontvangt je de link naar de documenten. Tip: Sla na ontvangst de bestanden gelijk op, zodat je ze niet kwijt raakt.

Bestellen

Het complete pakket bestel je hier. In de startmaand krijg je automatisch korting. Je betaalt dan maar €2,50 voor het hele pakket. Na deze maand is de kortingsactie voorbij en betaal je de gewone prijs van €5,00.

Blijf op de hoogte

Vind je het een tof project en wil je graag op de hoogte blijven van alle thema’s en activiteiten. Volg Mama Duizendpoot dan op Facebook, Instagram en Pinterest.

Bewaren voor later

Vind je dit bericht leuk en wil je het graag bewaren voor later? Pin hem dan vooral op je Pinterest bord, zodat je het nog eens rustig terug kunt lezen. Maar misschien wil je dit bericht gewoon delen, bijvoorbeeld op Facebook, Instagram, Twitter of LinkdIn. Dat is natuurlijk ook helemaal prima.

Vergeet bij het delen niet een link te plaatsen naar dit bericht, zodat iedereen het verhaal en de activiteiten makkelijk kan vinden.

Bewaren en delen wordt overigens enorm gewaardeerd.

Ben je op zoek naar meer lees beleving?

Wil je actief aan de slag gaan met lees beleving? Kijk dan op de pagina ‘Lees beleving’. Hier komen alle verhalen (met de bijbehorende activiteiten te staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *