Als ik een dinosaurus had

Als ik een dinosaurus had

‘Als ik een dinosaurus had’ is een boekje voor echte dino fans. Want wat is er nu leuker dan een echte dino als huisdier? Niets toch?

Het verhaal in het kort

Als ik een dinosaurus had, zou ik hem kunstjes leren: gaan zitten, mij een pootje geven, dingen apporteren… Ik zou hem laten zien op school, aan Sanne, Bas en Gino. En iedereen zou zeggen: “Wat een supercoole DINO!”

Over het boek

Het boek is geschreven door Alex Barrow en Gabby Dawnay en is uitgegeven door Gottmer. Het boekje is bijna vierkant ter grootte van een A4. De illustraties zijn rustig en duidelijk. De tekst is op rijm.

Onze ervaring

‘Als ik een dinosaurus had’ is een grappig boekje met rustige en grappige illustraties. De tekst is in rijm waardoor je het boekje bijna zingend voorleest. De zinnen zijn simpel, waardoor kinderen makkelijk kunnen volgen wat er voorgelezen wordt. Op de eerst bladzijde kunnen kleine kinderen zelfs meedoen met voorlezen, want een aantal woordjes staan er als plaatje. En in het midden van het boekje staat nog een heel leuk grapje die je zelf moet invullen door te rijmen (ik verklap nu al dat kinderen dit woord erg grappig vinden).

Aanrader of niet?

Dit boekje leest leuk voor bij het naar bed gaan, maar ook overdag is hij erg leuk. Als je een dino fan in huis hebt, is het een echte aanrader. Er wordt namelijk verteld waarom een dinosaurus de perfecte huisdier is…wie wil er nu niet een dino als huisdier?

Meer weten?

Wil je weten hoe het hele verhaaltje gaat, dan kun je dit filmpje kijken waarin ik ‘Als ik een dinosaurus had’ voorlees.

Waar kun je ‘Als ik een dinosaurus had’ kopen?

Als ik een dinosaurus had‘ is onder andere te koop via bol.com. Het boekje kost hier €14,99.

Dol op boekjes?

Ben je net als wij dol op lezen en voorlezen? Kijk dan ook even op onze leespagina ‘Mama leest voor’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *