De favorieten van de Creatieve Linkparty: klei

Favorieten Creatieve linkparty - klei

De Creatieve Linkparty: Karton loopt op zijn einde. Er zijn prachtige creaties gedeeld en daar zijn we heel dankbaar voor.

Creatieve Linkparty: Karton

Aan het begin van deze maand zijn we de Creatieve Linkparty gestart in het thema pompoen. Er zijn 25 creaties die mee hebben gedaan deze maand en dat vinden wij super gezellig! Wat een inspiratie krijg je van al die creaties! En bij al die verschillende werken horen ook verschillende favorieten. Ik zet alle favorieten op een rijtje. Elke favoriet is overigens weer te volgens via de linkjes in de tekst.

De laatste Creatieve Linkparty

Dit was de laatste Creatieve Linkparty. Ik heb met heel veel plezier samengewerkt met Emmy, Elsa, Melanie en Lindi. Ik heb genoten van hun gezelligheid en hun creativiteit. Ik ben hun heel dankbaar voor de mooie tijd en de leuke ervaring.

Dat dit de laatste Creatieve Linkparty is, betekent trouwens niet dat het ook gelijk de laatste linkparty is. De volgende maand (morgen om precies te zijn) begin ik met een nieuw project. Ook in dat project kun je jouw creatieve ei kwijt en ben je van harte welkom om te komen delen (wel volgens de regels natuurlijk). Ben je benieuwd naar het nieuwe project? Hier lees je er alvast meer over.

Hopelijk komen jullie nog eens gezellig langs om jullie creativiteit te delen.

Mijn favorieten top 3

Hieronder vind je mijn persoonlijke top 3.

  • #1: Mijn nummer 1 is van Webkonijn. Emmy maakt hele leuke dingen, waaronder ook dit kikkertje van klei. De groene klei was eigenlijk een onbedoelde koop geweest…het had namelijk wit moeten zijn. Zo zie je maar dat de beste inspiratie uit een onverwachte hoek komt. Wat is deze kikker ontzettend schattig geworden. Twee jaar lang heb ik haar creatieve uitspattingen mogen bewonderen tijdens onze samenwerking. Ik vind het prachtig om te zien hoe ze telkens weer iets prachtigs tevoorschijn tovert.
  • #2: Mijn nummer twee is de creatie van ElsaRblog. Met Elsa heb ik een jaar samen mogen werken en zij maakt hele mooie en toch simpele dingen. Keer op keer laat zij zien dat iets moois maken echt niet ingewikkeld hoeft te zijn. Deze boom lijkt een beetje op mijn boom van klei…alleen vind ik die van haar toch wel een stuk mooier. Vooral het idee van de lampjes in de boom vind ik erg leuk. Ze heeft zelfs een filmpje gemaakt van hoe zij de boom heeft gemaakt. Ik heb genoten van de samenwerking met haar. Het is een schat en ik heb met verbazing gekeken hoe zulke mooie dingen zij maakt.
  • #3: Mijn nummer 3 is wederom van Webkonijn. Deze vind ik vooral leuk omdat je ze met kinderen kunt maken en je het kunt koppelen aan bestaande kunstwerken. En als het werk droog is, kun je het cadeau doen…of gewoon lekker zelf houden natuurlijk.

Badge

Sta je in mijn top 3? Dan heb je de titel ‘Favoriet’ verdient en ontvang je een badge. Deze mag je bij jouw creatie plaatsen. Het is zeker niet verplicht, maar het is natuurlijk wel leuk. Zo kan iedereen zien dat jij hebt meegedaan aan onze linkparty en dat jouw creatie benoemt is tot favoriet. Tof toch?

Wil je als winnaar de badge graag in een groter bestand ontvangen? Reageer dan onder dit bericht en ik stuur hem gelijk naar je toe.

Favoriet in de linkparty

De creatie met de meeste ‘kliks’ in Inlinkz is de creatie va ElsaRblog. Elsa maakte schattige theelichtje van glazen potjes en figuurtjes van klei. Dit was haar laatste deelname aan de Creatieve Linkparty. En dan gelijk met de meeste kliks, dat is een leuke afscheid. Elsa maakte deze lichtjes sepciaal voor de kerstdagen, maar je kunt natuurlijk elk vormpje maken van klei die jij maar wilt. Zo kun je bijvoorbeeld ook vlinders maken, of bloemen…of dino’s. Dat is het leuke van klei. Het kan precies worden wat jij wilt.

Favoriet op Pinterest

Op onze Creatieve Linkparty Pinterest bord is de best bekeken pin een pin van ElsaRblog. Zij maakte deze schattige sterren van karton en klei. In het filmpje op haar website kun je de ster van dichtbij bekijken en kun je ook zien hoe hij er aan de achterkant uit ziet. Ik vind het een slim idee om een vorm uit karton te maken en die vervolgens te bekleden met kleine stukjes zelfdrogend klei. Zo kun je weer elke vorm maken die jij maar wilt. Ik denk dat ik dit een keer ga proberen in de vorm van een T Rex…dan krijg je gelijk mooi schubben.

Favoriet op Instagram

Op Instagram is de ‘post’ met de meeste hartjes de inzending van De knutselzusjes. Zij maakten schattige kabouterhuisjes van een glazen potje. Zo kun je het als nachtlampje gebruiken wanneer je er een kaarsje in stopt. Super schattig toch? Dat zou heel leuk staan wanneer je kind een kamer heeft in bosthema of in elfjes thema…of sprookjes thema. In hun filmpje laten ze zien hoe je deze snoezige paddenstoelen kunt maken. De url voor het filmpje vind je in de post op Instagram.

Nog meer favorieten

Natuurlijk ben ik niet de enige met favorieten. Ook Webkonijn, MelDiy, ElsaRblog en Linspiration hebben hun favorieten. Wil je weten wat hun favorieten zijn? Check dan vooral hun social media (en vergeet niet even op ‘vind ik leuk’ te klikken). Wil je niets missen van de komende linkparty’s? Volg ons dan op Facebook en/of Instagram. Op Instagram gebruiken wij trouwens de #creatievelinkparty. Deze # kun je gebruiken bij jouw deelname (zo kunnen wij jouw creatie makkelijk vinden) en je kun de # ook volgen om op de hoogte te blijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *