De kusjeskrokodil

De kusjeskrokodil

‘De kusjeskrokodil’ is een grappig boekje die ook wel een beetje spannend kan zijn. Er zitten namelijk allemaal beesten op de kamer van Tim…maar ze komen allemaal iets heel leuks doen.

Het verhaal in het kort

Tim kan niet slapen. Hij hoort allerlei vreemde geluiden. Het blijken dieren die in zijn slaapkamer verstopt zitten: HET VERHAALTJESVARKEN, DE TOEDEKTIJGER en DE KNUFFELBUFFEL. Deze bijzondere dieren helpen Tim om in slaap te vallen. Maar na een kus van DE KUSJESKROKODIL kan hij pas echt lekker gaan slapen.

Over het boek

‘De kusjeskrokodil’ is een boek dat is geschreven door Jozua Douglas en Loes Riphagen en is uitgegeven door De Fontein. Het boekje is ongeveer net zo groot als een A4. De illustraties zijn rustig en duidelijk. En er moet zelfs een keer bij gezongen worden.

Onze ervaring

‘De kusjeskrokodil’ is een grappig boekje die erg aanspreekt tot de verbeelding van kinderen. Veel kinderen zijn wel eens bang voor monsters op de kamer. In dit boekje zijn er geen monsters, maar beesten op de kamer. En al die beesten doen dingen die papa’s en mama’s vaak doen voor het slapen gaan.

Aanrader of niet?

Dit is een heel leuk boekje om voor te lezen voor het slapen gaan. Al zou het boekje voor sommige kinderen best een beetje spannend kunnen zijn. Zelf snap ik alleen niet zo goed waarom de dromendraak niet iets liever is getekend, want het is het laatste ‘beest’ die je ziet en die is best een beetje eng getekend. Maar hij poept de dromen…dat is natuurlijk wel erg grappig. Twijfel je of het boekje te spannend is? Kijk dan gerust naar het filmpje waarin ik het boekje voorlees.

Meer weten?

Wil je weten hoe het hele verhaaltje gaat, dan kun je dit filmpje kijken waarin ik ‘De kusjeskrokodil’ voorlees.

Waar kun je ‘De kusjeskrokodil’ kopen?

De kusjeskrokodil‘ is onder andere te koop via bol.com. Het boekje kost hier €14,50.

Dol op boekjes?

Ben je net als wij dol op lezen en voorlezen? Kijk dan ook even op onze leespagina ‘Mama leest voor’.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *