De perfecte sneeuwvlok

‘De perfecte sneeuwvlok’ is een boekje met een heel herkenbaar probleem en met een super leuke oplossing. Het boekje heeft een knutselvoorbeeld achterin en heeft ook nog eens een echt kettinkje met een sneeuwvlokbedeltje.

Het verhaal in het kort

Emma wil een eigen sneeuwvlok, om te bewaren…een ECHTE die danst in de lucht, glinstert in de zon en schittert als een diamand. Maar ECHTE sneeuwvlokjes zijn meestal snel verdwenen…

Over het boek

‘De perfecte sneeuwvlok’ is een boek dat is geschreven door en uitgegeven door Parragon Books. Het boek is vertaald door Marjan Doets. Het boekje heeft een liggend formaat en is bijna vierkant. De illustraties zijn heel levendig met  veel details. De illustraties maken het verhaal echt compleet.

Onze ervaring

‘De perfecte sneeuwvlok’ is heel mooi om te zien. Het verhaal is heel simpel, maar erg herkenbaar. Het meisje wil namelijk graag een sneeuwvlok bewaren…tja, wie wil dat nu niet. Maar ze loopt tegen een probleem aan, want een sneeuwvlok smelt. Gelukkig is er voor elk probleem een oplossing en zo ook voor dit probleem.

Aanrader of niet?

Wij vinden het een heel leuk boekje om te lezen. Hoe groot een probleem ook kan lijken, er is altijd een oplossing. En voor dit probleem is de oplossing eigenlijk best simpel…en leuk. Je kunt namelijk je eigen sneeuwvlok knutselen. Het boekje geeft je dan ook een knutselvoorbeeld voor het maken van een sneeuwvlokje. En deze kun je prachtig versieren met glitters, zodat hij echt schittert. Oh, en je krijgt er trouwens ook een prachtig kettinkje bij van een sneeuwvlokje.

Meer weten?

Wil je weten hoe het hele verhaaltje gaat, dan kun je dit filmpje kijken waarin ik ‘De perfecte sneeuwvlok’ voorlees.

Waar kun je ‘De perfecte sneeuwvlok’ kopen?

‘De perfecte sneeuwvlok’ is onder andere te koop via bol.com. Het boekje kost hier €7,99.

Dol op boekjes?

Ben je net als wij dol op lezen en voorlezen? Kijk dan ook even op de leespagina ‘Mama leest voor’.

Bewaren voor later

Pinterest - de perfecte sneeuwvlokVind je dit bericht leuk en wil je het graag bewaren voor later? Pin hem dan vooral op je Pinterest bord, zodat je het nog eens rustig terug kunt lezen. Hier onder staan een aantal ‘Social media icoontjes’, waaronder ook die van Pinterest. Hier kun je op klikken om te pinnen.

Maar misschien wil je dit bericht gewoon delen, dan kun je natuurlijk ook een van de andere opties kiezen…zoals Facebook, Twitter en LinkdIn.

Bewaren en delen wordt enorm gewaardeerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *