De verjaardagdief

De verjaardagdief

‘De verjaardagdief’ is een heel leuk persoonlijk boekje om uit voor te lezen. Een wel heel bijzonder iemand is op miraculeuze wijze van de verjaardag beroofd. Die verjaardag moet natuurlijk snel gevonden worden!

Het verhaal in het kort

Een jongen/meisje is plots beroofd van zijn/haar verjaardag. Tijdens de zoektocht naar de verjaardag ontmoet de wel heel bijzondere hoofdpersoon bijzondere wezens en leert veel.

Over het boek

Het boek is geschreven door Pedro Codeço, David Cadji-Newby, Pedro Serapicos en Dorette Zwaans en is uitgegeven door Wonderbly. Het boekje heeft een wat breed formaat. De illustraties zijn prachtig om te zien: er gebeurt veel en hebben leuke details.

Onze ervaring

‘De verjaardagdief’ is een gepersonaliseerd boekje met prachtige illustraties…net als ‘Wat een pech mijn naam is weg’. Het verhaal is ontzettend leuk doordat de hoofdpersoon wel een heel bijzonder iemand is die een groot avontuur beleefd (en onderweg ook nog iets leert). De hoofdpersoon heeft namelijk dezelfde naam als jij en gaat op zoek naar zijn/haar verjaardag. En het verhaal eindigt met je eigen verjaardag! Hoe bijzonder is dat?

Lees ook: Wat een pech mijn naam is weg

Aanrader of niet?

Het boekje is prachtig om te zien en het verhaal is al even prachtig. Het verhaaltje duurt best lang. Maar doordat het verhaal uit kleinere stukjes bestaat, is het verhaal prima tussentijds te pauzeren. Zo kun je elke dag een stukje voorlezen voor het slapen gaan. En doordat het een gepersonaliseerd verhaal is, is het ook een heel leuk boek om cadeau te geven.

Meer weten?

Wil je weten hoe het hele verhaaltje gaat, dan kun je dit filmpje kijken waarin ik De verjaardagdief’ voorlees…en dan het boekje dat speciaal voor onze kleine meid is gemaakt.

Waar kun je ‘De verjaardagdief’ kopen?

De verjaardagdief’ is enkel te koop bij Wonderbly. Het boekje kost hier €24,99 (zonder korting…maar als je nog heel even verder leest, kom je meer over kortingen te weten).

Op maat gemaakt

Dit boek wordt helemaal op maat gemaakt. Je voert het geslacht van het kind in, de naam…en natuurlijk ook de geboortedatum. Ook kun je een speciale boodschap plaatsen voor in het boek. Ben je niet zo creatief, dan kun je ook het standaard bericht kiezen en deze eventueel aanvullen. Tot slot kun je kiezen voor een leuke verpakking. Dat is niet verplicht, maar het staat wel ontzettend leuk.

Korting

Wij Nederlanders zijn dol op korting en die geven ze je dan ook graag. Als je zelf een boekje besteld, kun je jouw familie, vrienden en kennissen korting geven op hun boekje, €7,00 korting om precies te zijn. Dat doe je door middel van een ‘mention-me code’. En omdat ik al een boekje heb besteld, deel ik mijn ‘mention-me code‘ graag met jullie. Zo kun jij ook genieten van €7,00 korting.

Af en toe is er een actie waarbij je 40% korting krijgt op het tweede boek, deze lopen meestal rond de feestdagen.

Buiten de speciale acties hebben ze standaard een actie lopen waarbij je 15% korting krijgt wanneer je twee boekjes bestelt.

Leuke knutselideetjes en meer

Blogs

Op de website van Wonderbly kun je trouwens niet alleen de boekjes bestellen, maar kun je ook knutselinspriratie opdoen en geven ze je allerlei speeltips en leestips bij de blogs. Een bezoekje is zeker de moeite waard.

Facebook

Wonderbly heeft trouwens naast hun website ook een Facebookpagina waarop leuke filmpjes, knutselideetjes en informatie over de boekjes staat. Zelf kijk ik niet zo snel op een website, maar wel op een Facebookpagina. Door de pagina te ‘liken’ blijf je op de hoogte van hun inspirerende super-ideeën.

Dol op boekjes?

Ben je net als wij dol op lezen en voorlezen? Kijk dan ook even op onze leespagina ‘Mama leest voor’.

One thought on “De verjaardagdief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *