De voedingsketting van Flying Dutch Mom

voedingsketting

Tijdens het voeden hebben de grijpgrage handjes het reuze druk. Er valt van alles te ontdekken en vooral je gezicht is erg in trek. Nou, ik had er genoeg van. Ik had geen zin meer in vingers in mijn neus en oog of vuisten in mijn mond. Het werd tijd voor een oplossing: de voedingsketting.

Lees ook Hoe het moment van borstvoeding werkelijk verloopt

Een voedingsketting…maar welke?

Er zijn best veel voedingskettingen te vinden op het wereldwijde web. Maar ik wist eigenlijk al wel wat ik wilde. En wat ik wilde kon ik nog niet zo makkelijk vinden. Totdat ik stuitte op de site van Flying Dutch Mom. Ik was gelijk verkocht.

Flying Dutch Mom

‘Flying Dutch Mom’ heeft niet alleen voedingskettingen. Ze hebben ook nog speenkoorden, boxspanners, wagenhangers, bijtringen en nog veel meer. Zo kun je een prachtige vertrouwde lijn voor kind creëren waar je kind nog lang plezier van kan hebben.

De producten die ze verkopen zijn handgemaakt. Er wordt gewerkt met eerlijke materialen, onbehandelde houten materialen en met BPA-vrije siliconen kralen. Dit alles om de veiligheid van jou en jouw kindje te kunnen waarborgen.

Een bestelling op maat

Wanneer je iets besteld kun je een kleur aangeven. Verder is er nog ruimte voor het kenbaar maken va jouw wensen. Zo gaf ik aan dat houten kralen wilde die afgewisseld werden met licht groen en wit. Ook gaf ik aan dat ik graag een symmetrische ketting zou willen. Hoe het er exact uit zou komen te zien wist ik niet, maar het resultaat was helemaal zoals ik het wilde. Er was goed geluisterd naar mijn wensen.

Levertijd

Het duurt wel even voor je de mooie ketting ontvangt (uiterlijk 10 werkdagen). Maar je wordt netjes op de hoogte gebracht wanneer jouw bestelling onderweg is…en dan is het zo ver.

Wat vinden wij er van?

Rust

Na even te hebben moeten wachten VideoToPhoto 636448527140246553 (3)kun je dan eindelijk genieten van een beetje rust tijdens het voeden. Natuurlijk blijft je gezicht en je haren niet volledig buiten schot. Maar de ketting blijft het meest interessante om aan te trekken, te draaien en mee te flapperen. Dat zorgt toch voor een groot deel rust tijdens het voeden. Ons borstvoedingsavontuur is nu ten einde, maar we hebben er veel plezier van gehad. En zelfs na de voedingsperiode is de ketting nog leuk om te dragen.

Lees ook: Het laatste borstje

Een beetje sceptisch

Voordat ik deze voedingsketting had, had ik al eens ergens anders een ketting gekocht…maar daar was ik niet blij mee. Die ketting bleef constant in mijn haren hangen door het materiaal. Ik was dan ook een beetje huiverig voor de ‘zachte’ balletjes. Maar ik was blij verrast toen ik deze voor het eerst om deed. Mijn haren bleven hier helemaal niet omheen plakken. En de kleine meid had toch balletjes om lekker op te kauwen.

Onze kleine meid

Onze kleine meid vond hem ook erg mooi en leuk. Ze kwam dan bij me om te vragen om een borstje en wanneer ze dat mocht wees ze gelijk naar de ketting. Als ik hem om deed was ze helemaal in haar nopjes. Vaak bleef ze er na een borstje ook nog even mee spelen en kon ik genieten van een momentje rust. Nu nog vind ze het een leuke ketting. Ze draagt hem graag…en dat kan ook, want wanneer de ketting blijft haken ‘ploept’ de ketting gewoon open (en dat is wel zo veilig).

Waar kun je de voedingsketting kopen?

Deze voedingsketting is zelf samen te stellen en te koop op de site van ‘Flying Dutch Mom’. Hier kun je dus ook nog andere dingen bestellen zodat je een mooie lijn hebt.

Een leuk cadeau

Deze voedingskettingen, speenkoorden en wagenspanners zijn erg leuk om cadeau te geven. He is een prachtig kraamcadeau, maar ook een heel leuk cadeau voor bijvoorbeeld een verjaardag of voor moederdag.

Meer reviews?

Wil graag lezen over meer producten die wij hebben ‘getest’? Kijk dan vooral op de pagina ‘Mama test’.

One thought on “De voedingsketting van Flying Dutch Mom

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *