De wiebelbillenboogie

De wiebelbillenboogie

‘De wiebelbillenboogie’ is erg leuk om als papa zijnde voor te lezen (als moeder trouwens ook wel hoor, maar het effect is groter wanneer papa het boekje voorleest). Ook is dit een erg leuk cadeau om bijvoorbeeld met vaderdag te geven.

Het verhaal in het kort

Als mama even weg moet, zorgt papa voor de kinderen zoals alleen hij dat kan. Binnen de kortste keren wordt het een vrolijke bende. Alles kan en alles mag. Wat zou mama daarvan vinden?

Over het boek

Het boek is geschreven door Guido van Genehten en is uitgegeven door Clavis. De kaft is hard en heeft een handzaam formaat. De afbeeldingen zijn rustig en er gebeurd veel.

Onze ervaring

‘De wiebelbillenboogie’ is een mooi handzaam boekje vol hilariteit. Het liedje (wat gepaard gaat met het schudden van je billen) zorgt alleen al voor veel plezier. Maar ook de dingen dingen die papa met de kinderen doet zijn ontzettend grappig. Papa zorgt namelijk voor de kinderen zoals alleen papa’s dat kunnen.

Er zit ook nog een bonus in. Het badeendje komt namelijk op best veel pagina’s voor. En onze kleine meid vindt het heel leuk om het eendje te zoeken en te tellen hoe vaak hij in het boekje te vinden is.

Aanrader of niet?

Dit boekje is zeker een aanrader. De gekke dingen die papa’s doen met hun kinderen is alleen al een reden om dit boekje voor te lezen…het is zo herkenbaar. Maar het boekje nodigt ook uit om mee te zingen en met de billen te gaan wiebelen. En dat zorgt voor heel veel pret.

Bij dit boekje zijn  ook lesplannen gemaakt voor. Die van 123leside kun je hier bekijken.

Meer weten?

Wil je weten hoe het hele verhaaltje gaat, dan kun je dit filmpje kijken waarin ik ‘De wiebelbillenboogie’ voorlees.

Waar kun je ‘De wiebelbillenboogie’ kopen?

‘De wiebelbillenboogie’ is onder andere te koop via bol.com. Het boekje kost hier €14,95.

Dol op boekjes?

Ben je net als wij dol op lezen en voorlezen? Kijk dan ook even op onze leespagina ‘Mama leest voor’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *