‘Dino’s & regenbogen’ kalender 2022 en verjaardagskalender voor de dinoliefhebbers

Dino's en regenbogen kalenders

Kun jij (net als ik) ook wel wat hulp gebruiken bij het plannen en onthouden van alle activiteiten en verjaardagen? Speciaal voor de dino liefhebbers heb ik een kalender voor 2022 en een verjaardagskalender ontworpen.

Kalender 2022

Bij een nieuw jaar hoort een nieuwe kalender. Zo kun je voor het hele jaar alle afspraken goed bijhouden. Ik ben echt onwijs slecht met het bijhouden van de kalender, maar ik ga ook dit jaar weer een poging wagen. Het leek mij een extra motivatie om dat te gaan proberen met mijn eigen ontworpen kalender.

Verjaardagskalender

Ik ben heel slecht in het onthouden van alle verjaardagen. En elk jaar zeg ik weer tegen mijzelf dat ik een verjaardagskalender moet gaan kopen, zodat ik al die verjaardagen ergens heb staan, maar elk jaar vergeet ik dat weer. Dit jaar is het mij gelukt. Ik heb namelijk niet alleen een kalender van 2022 ontworpen, maar ook gelijk een verjaardagskalender.

Een boek als inspiratiebron

Sinds ik mijn boek ‘Dat kan ik ook…een beetje‘ heb geschreven, maak ik veel rondom dit boek. Zo zijn deze kalenders gebaseerd op de hoofdpersonages uit het boek en heb ik deze aangevuld met nog een paar extra dino’s. Zo heeft elke maand een eigen dino. Wie ‘Dino’s & regenbogen’ volgt op Instagram, heeft deze dino’s wellicht al eens voorbij zien komen bij de weetjes en bij de mopjes.

Laten drukken

De kalenders kun je zelf printen, maar de kwaliteit van het papier (en daarmee ook van de kalender) is beter wanneer je het laat afdrukken (en het scheelt natuurlijk werk). Met het printklare pdf bestand kun je op verschillende websites een kalender laten drukken. Ik heb beide kalanders laten drukken bij Drukwerknodig.nl. Zo had ik ze op mooi papier gedrukt en zat er ook gelijk een mooie wire-o met ophangoog aan. Als je het zelf ook laat drukken moet je goed opletten dat je beschrijfbaar papier kiest voor het binnenwerk. Voor de voorkant maakt dit natuurlijk niet zo veel uit en kun je elk papiersoort kiezen die jij wilt. Let er bij de instellingen ook op dat je van tevoren aangeeft dat je 15 pagina’s nodig hebt.

Zelf printen

Vind je het te duur om te laten drukken? De printables kun je natuurlijk gewoon zelf printen. De kalenders blijven langer mooi wanneer je ze op stevig papier afdrukt. Om ze op te hangen kun je er gaatjes in maken en er een touwtje doorheen halen.

Bestanden

De bestanden voor de ‘Dino’s & regenbogen’ kalenders kun je gratis downloaden met de QR code die in het boek ‘Dat kan ik ook…een beetje‘ staat. Wanneer je het boek niet hebt, kun je de kalender van 2022 en de verjaardagskalender ook kopen in het winkeltje, deze kosten daar elk €1,00. Zodra het bedrag op de rekening staat, ontvang je de link naar 2 documenten (voorkant en binnenwerk). Dit geldt voor de kalender en voor de verjaardagskalender. Tip: Sla na ontvangst de bestanden gelijk op, zodat je ze niet kwijt raakt.

Win actie

Op 27 januari ben ik jarig en dat vier ik graag met een win actie. Hoe doe je mee?

  • Laat in de reactie weten of je de verjaardagskalender of de kalander van 2022 graag zou willen winnen.
  • Volg ‘Dino’s & regenbogen’ op Instagram

Voor een extra winkans kun je ook op Instagram onder het bericht laten weten wat je wilt winnen. Voor nog een extra winkans kun je iemand taggen onder het bericht op Instagram.

Meedoen kan tot en met 26 januari 2022. Op Op mijn verjaardag zal ik de winnaar bekend maken in de reactie onder dit bericht en op Instagram. Wanneer de winnaar na 3 dagen nog niet heeft gereageerd, zal ik een nieuwe winnaar kiezen.

Bewaren voor later

Vind je dit bericht leuk en wil je het graag bewaren voor later? Pin hem dan vooral op je Pinterest bord, zodat je het nog eens rustig terug kunt lezen. Hier onder staan een aantal ‘Social media icoontjes’, waaronder ook die van Pinterest. Hier kun je op klikken om te pinnen.

Maar misschien wil je dit bericht gewoon delen, dan kun je natuurlijk ook een van de andere opties kiezen…zoals Facebook, Twitter en LinkdIn.

Bewaren en delen wordt enorm gewaardeerd.

Dol op dino’s?

Ben je dol op dino’s en ben je op zoek naar dino inspiratie? Of wil je meer weten over ‘Dino’s & regenbogen’? Kijk dan een bij ‘Dino’s & regenbogen’ hier op Mama Duizendpoot.

7 thoughts on “‘Dino’s & regenbogen’ kalender 2022 en verjaardagskalender voor de dinoliefhebbers

  1. Vandaag is het dan zo ver. Ik ben jarig. En dat betekent dat ik de winnaars bekend maak.

    De jaarkalender is gewonnen door Mamajezzblog.com en de verjaardagskalender is gewonnen door twee.zusjes. Van harte gefeliciteerd! Zouden jullie binnen 3 dagen contact met mij willen opnemen voor het adres? Dan kan ik de kalenders zo spoedig mogelijk naar jullie opsturen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *