Een tuinset voor kinderen

tuinset voor kinderen

Het is zomer en je wilt lekker buiten zitten. Hoe heerlijk is het dan dat je als kind een eigen tuinset hebt? Wij hebben daarom een tuinset voor kinderen.

Een tuinset voor kinderen

Een tuinset is handig als je lekker relax in de tuin wilt zitten. Maar voor kinderen is het al iets minder relax. De stoelen zijn te groot, de tafel is te hoog en soms zit er zelfs nog een gat in de stoel, vlak boven de billen. Hoe je kind ook op de stoel zit, jij zit nooit rustig te genieten, want jouw kind kan er elk moment af vallen. Een tijdens het eten is het helemaal een ellende. De meiden hebben daarom hun eigen tuinset…een tuinset voor kinderen. Op die stoelen zitten ze heerlijk en het eten is daardoor voor iedereen een feest.

Twee thema’s

Er zijn twee thema’s. Wij hebben gekozen voor een kikkertuinset, omdat wij van groen houden en dit prettiger vinden om naar te kijken. Maar het setje is ook verkrijgbaar met lieveheersbeestjes…deze is vrolijk rood.

In de achtertuin

Thuis wordt de tuinset voor kinderen veel gebruikt. Wanneer ze buiten spelen en even iets willen drinken (of knabbelen) doen ze dit het liefst op het tuinsetje. Voor de meiden is het een stukje gezelligheid. En wanneer de zwembadjes op staan hangen hun zwembad poncho’s ook over hun stoel. Doordat de stoelen van kunststof zijn, zijn ze makkelijk schoon te maken en zijn ze ook vlot droog. Ondanks dat ik bij heel warm weer altijd een doek ophang over het grasveld, moet het parasolletje er wel altijd bij.

Op de camping

Omdat de meiden het zo leuk vinden aan het tuinsetje en ze er zo fijn op kunnen zitten, nemen wij hem mee wanneer we met de tent weg gaan. Zo hebben ze een eigen plekje om aan te zitten om te kleuren of een spelletje aan te doen samen. En veel ruimte neemt het niet in beslag, dus het kan makkelijk mee (een extra tuinstoel voor volwassenen neemt nog meer plek in beslag).

Wat vinden wij er van?

Opzetten en opruimen

De tuinset is makkelijk op te zetten en ook makkelijk op te ruimen. Alles is vrij compact op te ruimen, doordat je de stoelen kunt opvouwen, de parasol kunt inklappen en het tafeltje uit elkaar kunt halen.

Veiligheid voor alles

Bij het uitklappen van de stoelen zorg je er voor dat de stoeltjes vast zitten op het beveiligingspunt. Hierdoor kunnen ze niet inklappen wanneer jouw kind er op gaat zitten. Dat vind ik erg prettig, want ik heb vroeger wel eens in een klapstoel gezeten…en dan bedoel ik een opgeklapte klapstoel.

Tip:

Is het heel warm? Hang even een doek op boven het tuinsetje…dan verbranden ze niet ze snel en lopen ze ook niet zo snel een zonnesteek op. Er zit wel een parasol bij, maar die zorgt natuurlijk niet voor een constante schaduw. Ook is het insmeren met zonnebrandcrème natuurlijk erg belangrijk.

Kopen?

De tuinset voor kinderen is onder andere te koop bij bol.com en kost hier €49,53

Meer reviews?

Wil graag lezen over meer producten die wij hebben ‘getest’? Kijk dan vooral op de pagina ‘Mama test’.

Deze ‘post’ bevat een affiliatielink. Dit houdt in dat wanneer jij op de link van bol.com klikt en iets bestelt, ik er een kleine percentage voor ontvang. Het kost jouw verder niets extra. Rijk wordt ik er niet van, maar het helpt mij wel om materialen te kopen voor de leuke dingen die ik hier op de website met jullie deel. Mocht je via de link iets bestellen, dan wil ik je alvast bedankt voor jouw steun.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *