Heb jij misschien olifant gezien?

Heb jij misschien olifant gezien?

‘Heb jij misschien olifant gezien?’ is een super leuk boekje voor kinderen die houden van verstoppertje spelen. Olifant verstopt zich al net zo goed als dat een peuter dat doet…en dat zorgt voor hele grappige momenten.

Het verhaal in het kort

Olifant wil verstoppertje spelen. Dat kan hij HEEL ERG goed, zegt hij zelf. Zie jij waar olifant gebleven is

Over het boek

Het boek is geschreven door David Barrow en is uitgegeven door Gottmer. Het boekje heeft ongeveer het formaat van een A4. De illustraties zijn prachtig om te zien; ze zijn rustig, maar er valt genoeg te zien. Zelfs de pagina’s zonder tekst vertellen een heel verhaal.

Onze ervaring

‘Heb jij misschien olifant gezien?’ boekje met prachtige en grappige illustraties. Kinderen kunnen op een rustige manier actief meedoen. Zo kan er gezocht worden naar olifant en er kan tot 10 geteld worden. Doordat olifant zo overduidelijk verstopt zit, ligt de kleine meid hier af en toe helemaal in een deuk van het lachen. Want het is wel heel suf dat het jongetje hem niet kan vinden. Ook het tellen vindt ze erg leuk…ze wijst zelfs naar de cijfertjes wanneer ze telt. Het boekje zit boordevol humor.

Aanrader of niet?

Het boekje is geschikt om voor te lezen voor het slapen gaan, maar het is ook erg leuk om lekker samen overdag te lezen. Ook in de klas is het een super gezellig boekje, waar je veel activiteiten aan kunt koppelen.

Meer weten?

Wil je weten hoe het hele verhaaltje gaat, dan kun je dit filmpje kijken waarin ik ‘Heb jij misschien olifant gezien?’ voorlees.

Waar kun je ‘Heb jij misschien olifant gezien?’ kopen?

Heb jij misschien olifant gezien?’ is onder andere te koop via bol.com. Het boekje kost hier €13,99.

Dol op boekjes?

Ben je net als wij dol op lezen en voorlezen? Kijk dan ook even op onze leespagina ‘Mama leest voor’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *