Ik zou wel een kindje lusten

Ik zou wel een kindje lusten

‘Ik zou wel een kindje lusten’ is een spannend boekje waarin je het wel erg te doen hebt met de kleine krokodil.

Het verhaal in het kort

De kleine krokodil vindt bananen best lekker, maar eigenlijk zou hij ook wel eens een kindje lusten. Op een dag ziet hij een meisje en waagt hij een poging…

Over het boek

‘Ik zou wel een kindje lusten’ is een boek dat is geschreven door Sylviane Donnio Dorothé Pietersma en is uitgegeven door Gottmer. Het boekje heeft een liggend formaat en is iets lager dan een A4. De illustraties zijn heel basic, zonder al te veel details. Hierdoor ligt de nadruk goed op de beschreven gebeurtenis.

Onze ervaring

‘Ik zou wel een kindje lusten’ is grappig en een klein beetje spannend. Doordat je helemaal meeleeft met de kleine krokodil, hoop je stiekem toch wel dat hij een kindje kan opeten aan het einde van het verhaal. Daar gaat hij ook heeeeeeeel hard zijn  best voor doen. Het verhaal leest makkelijk en de plaatjes spreken erg aan.

Aanrader of niet?

Wij vinden het een heel leuk boekje om te lezen. De arme kleine krokodil wil zoooo graag een kindje eten, maar komt er achter dat hij daar nog te klein voor is. Dit thema is ontzettend herkenbaar, want onze kleine meid wil ook constant dingen kunnen waar ze nog te klein/jong voor is…en dan zit er niets anders op dan gewoon heel hard je best doen om groter te worden.

Meer weten?

Wil je weten hoe het hele verhaaltje gaat, dan kun je dit filmpje kijken waarin ik ‘Ik zou wel een kindje lusten’ voorlees.

Waar kun je ‘Ik zou wel een kindje lusten’ kopen?

‘Ik zou wel een kindje lusten’ is onder andere te koop via bol.com. Het boekje kost hier €9,99. Er is ook een kartonboekje te koop met knuffeltje. Deze kost €17,99

Dol op boekjes?

Ben je net als wij dol op lezen en voorlezen? Kijk dan ook even op de leespagina ‘Mama leest voor’.

Bewaren voor later

Pinterest Ik zou wel een kindje lustenVind je dit bericht leuk en wil je het graag bewaren voor later? Pin hem dan vooral op je Pinterest bord, zodat je het nog eens rustig terug kunt lezen. Hier onder staan een aantal ‘Social media icoontjes’, waaronder ook die van Pinterest. Hier kun je op klikken om te pinnen.

Maar misschien wil je dit bericht gewoon delen, dan kun je natuurlijk ook een van de andere opties kiezen…zoals Facebook, Twitter en LinkdIn.

Bewaren en delen wordt enorm gewaardeerd.

 

One thought on “Ik zou wel een kindje lusten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *