Mag ik meedoen?

Mag ik meedoen

‘Mag ik meedoen’ is een vrolijk boekje met een lekker ‘gek’ eendje die heel graag bij een club wil. Maar de club waar hij uiteindelijk bij hoort is toch wel de mooiste club die er bestaat.

Het verhaal in het kort

Eend wil graag nieuwe vrienden maken en meedoen met de leeuwen of de olifanten. Maar hij kan niet BRULLEN als een leeuw of TROMPETTEREN als een olifant. Wat nu?
Wil jij bij een club waar iedereen welkom is? Dan is dit het boek voor jou.

Over het boek

‘Mag ik meedoen?’ is een boek dat is geschreven door John Kelly en Steph Laberis en is uitgegeven door Veltman Uitgevers. Het boekje is ongeveer zo groot als een A4. De illustraties zijn coortoonesk (is dat een woord?) en bevatten niet al te veel details. De vrolijke kleurtjes en leuke vormen zorgen voor een vrolijke noot door het hele boekje.

Onze ervaring

‘Mag ik meedoen?’ is erg leuk om met gekke stemmetjes voor te lezen. De vrolijke illustraties zorgen er voor dat het verhaal al grappig is voordat je er aan begint. Onze kleine meid noemt dit ‘het boekje van gekke eend’, want eend is best wel gek wanneer hij probeert om bij de clubs te horen. En hoe mooi is het dan dat deze ‘gekke eend’ uiteindelijk zijn eigen club begint waar iedereen lid van wilt worden.

Aanrader of niet?

Het boekje is zeker een aanrader! Het boekje is niet alleen heel leuk, gezellig en grappig, maar heeft ook nog eens een prachtige levensles: Probeer niet als een ander te zijn, maar wees vooral je eigen ‘gekke’ zelf…dan wil iedereen wel bij jou horen. Een aan het einde van het verhaal valt er nog een boel te leren, want er zijn wel een heleboel dieren die mee willen doen…en die moeten uiteraard allemaal bij naam genoemd worden.

Meer weten?

Wil je weten hoe het hele verhaaltje gaat, dan kun je dit filmpje kijken waarin ik ‘Mag ik meedoen?’ voorlees.

Waar kun je ‘Mag ik meedoen?’ kopen?

Mag ik meedoen?‘ is onder andere te koop via bol.com. Het boekje kost hier €12,50.

Dol op boekjes?

Ben je net als wij dol op lezen en voorlezen? Kijk dan ook even op de leespagina ‘Mama leest voor’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *