Memory ‘De Bloemenfeeën’ van Sassi

Memory 'De Bloemenfeeën' van Sassi

Mooi, degelijk, leuk…en milieuvriendelijk. Met de memory ‘De Bloemenfeeën’ van Sassi hebben de meiden hier niet alleen veel speelplezier, maar ook nog eens leesplezier.

Memory ‘De Bloemenfeeën‘ van Sassi

In het doosje zitten 20 stevige kaarten. Hier staan 10 bloemen op en hun bijbehorende fee. Je zoekt dus niet dezelfde plaatjes, maar de plaatjes die bij elkaar horen. Er zit ook nog een heel leuk kartonboekje bij waarin een verhaaltje staat Dit verhaaltje gaat over een aantal bloemenfeeën die terug te vinden zijn in het spel. Zo ‘leeft’ het spel veel meer.

Verschillende varianten

Sassi heeft meer van dit soort super leuke memory spelletjes met bijbehorend boekje. Naast ‘De Bloemenfeeën’ hebben wij ook nog ‘De monsters‘. Bij deze moet je ook de kaarten die bij elkaar horen zoeken i.p.v. die hetzelfde zijn.

Veilig & verantwoord

De boekjes en het speelgoed van Sassi gaan hoofdzakelijk over de natuur. Maar het mooiste van Sassi vind ik dat het gemaakt is van gerecycled papier en dat zelfs de inkt nog milieuvriendelijk is. Lekker verantwoord spelen en lezen dus…en het ziet er aantrekkelijk uit voor kinderen.

Wat vinden wij er van?

Toen onze kleine meid nog heel klein was, had ze de stapelbare blokjes van Sassi. Deze vond ik al gelijk erg leuk (en zij ook). Het merk Sassi spreekt mij erg aan. Ze hebben een goede kwaliteit en denken hierbij ook nog eens aan het milieu.

Toen ik de memory spelletjes van Sassi zag, hoefde ik ook niet lang na te denken. De mooie plaatjes, de stevige kaarten en het grote formaat maken het erg aantrekkelijk om mee te spelen. Het boekje is een mooi bonus. Dit boekje wordt er graag bij gelezen. Beide memory spelletjes hebben wij nu ongeveer een jaar. Er is veel gespeeld en zowel het boekje als de kaarten zijn nog netjes.

Kopen?

Memory ‘De Bloemenfeeën’ van Sassi is onder andere verkrijgbaar bij bol.com voor €11,99.

Meer reviews?

Wil graag lezen over meer producten die wij hebben ‘getest’? Kijk dan vooral op de pagina ‘Mama test’.

Op zoek naar meer speelplezier?

Ben je dol op spelletjes? Of wil je meer speelideetjes? Kijk dan op de pagina ‘Mama speelt’.

One thought on “Memory ‘De Bloemenfeeën’ van Sassi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *