Oh Lief, een heerlijk natuurlijk verzorgingsproduct

Oh Lief

Ik ben niet zo’n voorstander van al die zalfjes, crème en dergelijke die je voor jouw kind zou moeten gebruiken. De meeste producten hebben de meest agressieve ingrediënten…en dat moet dan goed zijn voor het huidje van jouw kindje. Maar Oh Lief wilde ik nog wel proberen.

Wat is Oh-Lief

Oh-Lief is een lijn verzorgingsproducten voor baby’WP_20171107_12_37_28_Richs die 100% natuurlijk en biologisch is. De producten zijn handgemaakt en komen helemaal uit Zuid Afrika. De naam is een speelse samentrekking van de woorden ‘olie’ en ‘liefde’, omdat het product hoofdzakelijk uit olijfolie (en bijenwas) bestaat en het met liefde voor de huid en de natuur wordt gemaakt.

Onze eerste ontmoeting

Bijna een jaar geleden liep ik met mijn moeder, tante en zwanger nichtje over de Negenmaandenbeurs. Hier maakten we kennis met allerlei nieuwe en innovatieve producten…en zo ook met Oh-Lief. De stand had een fijne, rustige uitstraling en trok mij aan. Ik maakte een babbeltje met een vriendelijke Zuid-Afrikaanse vrouw over het product en raakte steeds meer geïnteresseerd. Onze kleine meid had in die periode wat last van droge plekjes, dus ik zocht iets wat haar kon helpen. Ze liet mij de baby wax zien en liet het mij even proberen. Dit leek mij wel wat, dus ging er een potje mee. De prijs was wel wat aan de hoge kant vond ik toen, maar als iets goed werkt is dat geen probleem natuurlijk. Maar na bijna een jaar is hier het potje nu pas bijna op…en dat voor bijna €16,00. Dan is dat ineens toch niet meer zo duur

Waarom het liefde op eerste gezicht was

Veel zalfjes en crèmepjes moet je angstvallig uit de buurt van je kind houden en zitten vol met parfum, conserveringsmiddelen en weet ik veel wat voor dingen die je eigenlijk niet op je kind wilt smeren. Dat heeft Oh Lief dus niet. Je zou er zelfs een hapje van kunnen nemen zonder gevolgen…en het smaakt ook nog best aardig

Na het badderen mag onze kleine meid dus mama lekker helpen met smeren, wat ze met veel plezier doet. Ja, en af en toe gaat het vingertje dan even in het mondje. “Mmmmm, lekkaaa” Uiteraard leg ik haar uit dat dat niet helemaal de bedoeling is en dat ze dat op haar buik moet smeren, en op haar benen, en op haar armen…en op haar neus.

Welke producten zijn er

Ze hebben voornamelijk verzorgingsproducten voor je kleine:

  • Baby shampoo
  • Baby wax
  • Billenbalsem
  • Douche crème
  • Hielbalsem
  • Insectenbalsem
  • Zonnebrandcrème

Verder hebben ze buikbalsem voor de zwangere mama’s en een cadeau-pakketje om bijvoorbeeld te geven als kraamcadeau.

Lees ook:  Kraamvisite

Waar kun je Oh Lief bestellen?

Wil je Oh-lief ook gebruiken, net als wij? Dan kun je dat bestellen op de website van ‘Oh Lief’. Hier kun je al hun producten vinden. Als je niet direct een ‘grote’ pot wilt aanschaffen, kun je van een aantal producten zelfs een mini-versie bestellen van 10 ml, zodat je het kunt uitproberen. De mini-versies zijn ook erg leuk om te gebruiken bij een kraamcadeau.

Meer over verzorging?

Wil je meer lezen over verzorging? Kijk dan vooral bij de pagina ‘Mama verzorgt’.

2 thoughts on “Oh Lief, een heerlijk natuurlijk verzorgingsproduct

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *