Panda wil een vriendje

panda wil een vriendje

‘Panda wil een vriendje’ is een boekje over vriendschap en over hoe je in je zoektocht naar vriendschap het beste gewoon lekker jezelf kunt blijven.

Het verhaal in het kort

Diep in het koele bos woont een eenzame panda.

Hij wil graag vriendjes worden, maar hij weet niet hoe dat moet. Misschien kan hij van de andere dieren leren hoe hij dat moet doen…

Een bemoedigend verhaal over vriendjes maken en jezelf zijn.

Over het boek

‘Panda wil een vriendje’ is een boek dat is geschreven door Jonny Lambert en is uitgegeven door Veltman Uitgevers. Het boekje heeft een harde kaft en heeft ‘gewone’ papieren bladzijden. De illustraties zijn eveneens gemaakt door Jonny Lambert

Onze ervaring

Ondanks dat de illustraties best sober zijn, spreken ze wel enorm. Door het zilver op de achtergrond springt de voorgrond er echt uit. De focus ligt heel erg op het verhaal en het verhaal zit vol emotie. Panda wil zoooooo graag een vriendje en dat voel je echt. Het is heel herkenbaar hoe je soms je best doet om ergens bij te horen en dat je er dan juist niet bij hoort doordat je jezelf niet bent.

Aanrader of niet?

Wanneer je kind bezig is met vriendjes maken, is dit een heel mooi boek om voor te lezen. Ook in de klas is het een prachtig boek om het thema vriendschap te behandelen en het te hebben over het fijne van jezelf zijn.

Meer weten?

Wil je weten hoe het hele verhaaltje gaat, dan kun je dit filmpje kijken waarin ik ‘Panda wil een vriendje’ voorlees.

Waar kun je ‘Panda wil een vriendje’ kopen?

‘Panda wil een vriendje’ is enkel te koop bij bol.com. Het boekje kost hier op dit moment €5,00. Voor €15,00 heb je een prachtige giftbox waarin het boek een een knuffel van Panda zit.

Bewaren voor later

Pinterest - panda wil een vriendjeVind je dit bericht leuk en wil je het graag bewaren voor later? Pin hem dan vooral op je Pinterest bord, zodat je het nog eens rustig terug kunt lezen. Hier onder staan een aantal ‘Social media icoontjes’, waaronder ook die van Pinterest. Hier kun je op klikken om te pinnen.

Maar misschien wil je dit bericht gewoon delen, dan kun je natuurlijk ook een van de andere opties kiezen…zoals Facebook, Twitter en LinkdIn.

Bewaren en delen wordt enorm gewaardeerd.

Dol op boekjes?

Ben je net als wij dol op lezen en voorlezen? Kijk dan ook even op de leespagina ‘Mama leest voor’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *