Ssst! De tijger slaapt

Ssst! De tijger slaapt

‘Ssst! De tijger slaapt’ is een spannend, grappig en interactief boekje. Iedereen doet heel hard zijn best om de tijger niet wakker te maken, maar dat is nog best lastig. Gelukkig krijgen ze hulp.

Het verhaal in het kort

De tijger is in diepe slaap, maar ze ligt wel HEEL ERG in de weg. Hoe kunnen de andere dieren erlangs zonder dat ze de tijger wakker maken? DAT WORDT SPANNEND!

Over het boek

‘Ssst! De tijger slaapt’ is een boek dat is geschreven door Britta Teckentrup en is uitgegeven door Gottmer. Het boekje heeft een bijna A4 formaat en heeft papieren bladzijden (geen karton). De illustraties zijn eveneens door Britta Teckentrup gemaakt.

Onze ervaring

‘Ssst! De tijger slaapt’ is een interactief boekje in vrolijke kleuren. De tekeningen zijn vrolijk waarbij de nadruk op het verhaal ligt.

De tekst is zodanig geïllustreerd dat duidelijk is hoe er voorgelezen moet worden.

Het verhaal is spannend doordat er heel hard gewerkt moet worden om de tijger te laten slapen. Wat er gebeurt wanneer de tijger wakker wordt, weet je niet…dat zorgt dan ook voor een verrassend einde.

Aanrader of niet?

Dit is een ontzettend leuk boekje om voor te lezen. Zoek je een boekje om cadeau te geven? Dan is dit het perfecte cadeau. Doordat je actief mee moet doen met ‘Ssst! De tijger slaapt’ is het heel geschikt om overdag samen te lezen. Maar het thema zorgt er weer voor dat hij ook voor het slapen gaan prima voor te lezen. Ook in de klas is biedt dit boekje veel mogelijkheden.

Meer weten?

Wil je weten hoe het hele verhaaltje gaat, dan kun je dit filmpje kijken waarin ik ‘Ssst! De tijger slaapt’ voorlees.

Waar kun je ‘Ssst! De tijger slaapt’ kopen?

‘Ssst! De tijger slaapt’ is onder andere te koop via bol.com. En kost hier €13,99.

Bewaren voor later

Pinterest - Ssst! De tijger slaaptVind je dit bericht leuk en wil je het graag bewaren voor later? Pin hem dan vooral op je Pinterest bord, zodat je het nog eens rustig terug kunt lezen. Hier onder staan een aantal ‘Social media icoontjes’, waaronder ook die van Pinterest. Hier kun je op klikken om te pinnen.

Maar misschien wil je dit bericht gewoon delen, dan kun je natuurlijk ook een van de andere opties kiezen…zoals Facebook, Twitter en LinkdIn.

Bewaren en delen wordt enorm gewaardeerd.

Dol op boekjes?

Ben je net als wij dol op lezen en voorlezen? Kijk dan ook even op de leespagina ‘Mama leest voor’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *