Sweakers van Ockyz

Sweakers van Ockyz

Als we gaan zwemmen is er altijd wel iemand die bij ons komt om te vragen waar we die leuke en handige ‘zwemsokjes’ vandaan hebben en hoe ze heten. Nou, dat zijn dus Sweakers van Ockyz.

Sweakers van Ockyz

Sweakers profielSweakers zijn zo gemaakt dat je niet zo snel uitglijdt in het zwembad, wat een heel fijn idee is. Dit komt door het handige profiel op de voetzolen van de ‘zwemsokjes’.

De Swaekers zijn gemaakt in 7 verschillende designs die variëren van heel basic naar stoere sneakers of schattige ballerina’s. Ze zijn te bestellen in verschillende maten (19-22, 23-26, 27-30, 31-34, 35-38, 39-42, 43-46) en zijn er dus voor groot en klein…zo kun je zelfs nog gaan ‘twinnen’ met jouw kind.

Veilig & verantwoord

Ik vind het altijd doodeng wanneer ze in het zwembad rennen…vooral wanneer ze ook nog eens in een bocht rennen. Hoe vaak zie je kinderen keihard vallen? Ik vind het dan een fijn idee dat de meiden niet zo niet zo snel uit zullen glijden. Dit komt door het profiel wat aan de onderkant van de Sweakers zit.

Ze zijn dus bedoeld om er voor te zorgen dat je niet zo snel uitglijdt in het zwembad. Maar ook bij het buitenzwembad hebben ze hun dienst bewezen. Zo zijn de tegels rondom het zwembad wat korrelig, waardoor de kleine voetjes ze als oncomfortabel ervaren. Maar met de Sweakers van Ockyz lopen ze altijd op zacht materiaal. Ook zijn de tegels soms erg heet en dat doet pijn. Ook hier helpen de Sweakers de kleine voetjes beschermen en maken ze de wandeling van het handdoek naar het zwembad (en andersom) een stuk comfortabeler.

Wat vinden wij er van?

Sweakers, teenHet is even een gepriegel om die dikke teen er door te krijgen, maar dan zitten ze wel goed om de voeten. Je wilt ook niet dat ze slobberen en uitglippen of zo. De Sweakers sluiten mooi aan en zitten comfortabel. De meiden kunnen ze de hele dag wel aan hebben zonder er last van te hebben dat ze strak zouden zitten. De prijs vind ik ook nog wel meevallen. De kwaliteit is goed en slijten daardoor niet echt. En omdat een paar Sweakers 4 schoenmaten lang mee gaat zou je ook kunnen rekenen dat ze nog geen €5,00 per schoenmaat kosten…dat vind ik helemaal niet duur voor zo veel comfort en veiligheid. Dit is de derde zomer dat wij ze hebben, nog steeds dezelfde paar voor de dames.

De kleine meid kreeg ze toen ze net los liep. Wat was het fijn dat die ‘zwemsokjes’ hier hielpen in balans te blijven op die gladde natte tegeltjes.

Een leuke bijkomstigheid is dat nog niet veel kinderen ze dragen en wij de meiden dus makkelijk uit de menigte kunnen pikken doordat zij een van de weinigen zijn zonder blote voetjes 😉

Wij nemen ze dus altijd mee wanneer we naar het zwembad gaan en wanneer we op vakantie gaan. En ook in de achtertuin worden ze graag gedragen wanneer het zwembadje opstaat.

Kopen?

Ockyz, zwempak en sweakersOp de website van Ockyz kun je deze handige Sweakers voor €14,95 tot €19,95 bestellen (afhankelijk het design). Naast de Sweakers hebben ze ook nog prachtige zwemkleding voor jongens en meisjes van maat 92 tot maat 128. En natuurlijk passen die perfect bij de Sweakers. Oh, maar denk maar niet dat de kleine meid iets uitzocht wat precies bij elkaar past. Het moest toch echt dat badpak worden en die Sweakers.

Meer reviews?

Wil graag lezen over meer producten die wij hebben ‘getest’? Kijk dan vooral op de pagina ‘Mama test’.

Deze ‘post’ bevat een affiliatielink. Dit houdt in dat wanneer jij (binnen 100 dagen vanaf de plaatsing van deze ‘post’) op de link van Ockyz klikt en iets bestelt, ik er een kleine percentage voor ontvang. Rijk wordt ik er niet van, maar het helpt mij wel om materialen te kopen voor de leuke dingen die ik hier op de website met jullie deel. Mocht je via de link iets bestellen, dan wil ik je alvast bedankt voor jouw steun.

One thought on “Sweakers van Ockyz

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *