Zo veel lieve reacties op mijn ‘Ok met hb’ poster

Ok met hb poster

Wat krijg ik veel positieve reacties op mijn poster over hoogbegaafdheid! Wauw. En hij wordt zelf her en der gedeeld en uitgeprint. Dit had ik nooit verwacht.

Een idee

Alles begon met een idee. Ik had het idee om posters te maken rondom hoogbegaafdheid met daaromheen nog informatie en nog veel meer. Met deze methode hoop ik dat hoogbegaafdheid duidelijker wordt voor kinderen (en volwassenen). Ik ben al druk bezig met het ontwerpen van de posters en het schrijven van al het materiaal. Maar bij een poster liep ik een beetje vast. Het was de poster over overprikkeling. Ik had verschillende ontwerpen gemaakt, maar ik kwam er maar niet uit . Ergens voelde het nog niet kloppend.

De hulpvraag

Ok met hb - poster overprikkeld

Ik besloot om de hulp in te schakelen van vrienden, familie, volgers en mede hb-ers. Ik deelde mijn hulpvraag op social media en ik kreeg onwijs veel feedback (en complimenten). Echt super! Binnen een korte tijd had ik eindelijk een beeld van hoe ik het wilde hebben en het resultaat deelde ik uiteraard ook weer. Hiernaast zie je het uiteindelijke resultaat. En op het eindresultaat kreeg ik ook weer zo veel toffe reacties. Maar naast lieve reacties kreeg ik ook de vraag of mensen de posters waar ik aan werk misschien mogen hebben om te kunnen gebruiken. Ik voelde mij gevleid, maar de posters kan ik nog niet delen. Het voelt voor mij niet goed om iets te delen wat nog niet echt af is.

Dankbaar

Maar ik wilde toch mijn dankbaarheid kunnen tonen. Ik dacht na over hoe ik dat zou kunnen doen, zonder dat het tegen mijn gevoel in ging. Ik besloot een meer algemene poster te maken met daarin afbeeldingen van een aantal posters die ik al af had. Zo had ik iets om te geven wat af is en waar ik kinderen (en volwassenen) toch alvast een beetje kan helpen.

Overspoeld

De algemene poster deelde ik vervolgens weer op social media met daarbij een bedankje. Wat er toen gebeurde had ik nooit verwacht. Ik werd helemaal overspoeld. Op mijn bedankje met de poster kwamen veel positieve en lieve reacties. Mensen werden getagd en het werd gedeeld. Wauw! Ik raak bijna overprikkeld door alle meldingen 😉

Delen

Wat is dat een apart gevoel om te zien hoe iets wat je maakt zo massaal positief ontvangen wordt en ook gedeeld en genoemd wordt. Dat ik zo vaak getagd werd bij deelacties, omdat mensen mij graag krediet willen geven. Mijn impostersyndroom heeft het een beetje moeilijk vandaag 😉 Maar ik zag ook dat bij het delen van anderen de kwaliteit ook snel achteruit gaat. dat is natuurlijk heel zonde. Dus vond ik dat hij goed te downloaden moet zijn, zonder kwaliteitsverlies.

Wil je de poster graag zelf gebruiken of delen? Bestel hem dan in het winkeltje. Je mag hem naar hartenlust gebruiken en delen…maar uiteraard niet met commerciële doeleinden. De poster is en blijft mijn creatieve eigendom en deze poster is en blijft gratis!

Volgen of taggen?

Wil je op de hoogte blijven van de posters en de ontwikkeling? Volg dan ‘Ok met hb’ op Facebook en op Instagram.

Wil je mij graag noemen als maker? Dat is super lief. Je kunt dan de Facebook pagina of het Instagram account taggen in het bericht. Zo kunnen meer mensen mijn hb werk vinden. 🙂

Gratis downloaden

Om die reden kun je de poster in het winkeltje bestellen…helemaal gratis! Het enige wat je moet doen is de poster in jouw winkelmandje plaatsen en de bestelling afronden. Zodra je de bestelling afrond, ontvang je de poster via e-mail. De poster vind je hier.

Bewaren voor later

Vind je dit bericht leuk en wil je het graag bewaren voor later? Pin hem dan vooral op je Pinterest bord, zodat je het nog eens rustig terug kunt lezen. Maar misschien wil je dit bericht gewoon delen, bijvoorbeeld op Facebook, Instagram, Twitter of LinkdIn. Dat is natuurlijk ook helemaal prima.

Vergeet bij het delen niet een link te plaatsen naar dit bericht, zodat iedereen het makkelijk kan vinden.

Bewaren en delen wordt overigens enorm gewaardeerd.

Wil je meer lezen?

Wil je meer lezen over hoogbegaafdheid? Kijk dan op de pagina ‘Hoogbegaafdheid‘.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *