Blooming Bath

Blooming bath

De Blooming Bath is niet alleen prachtig om te zien, maar ook super handig. Zo tover je bijvoorbeeld de wasbak in de keuken in no-time om in een babybadje…al gelijk op een fijne hoogte.

Instant bad

Niet iedereen heeft plek voor zo’n lomp babybadje die je ook nog eens op poten moet hebben staan. Met de Blooming Bah maak je van de wasbak in de keuken super makkelijk een babybadje voor jou kleine spruit. Ik vond dat echt zooooo veel makkelijker dan het badje opzetten, vullen, de kleine meid wassen en dan het water er op de een of andere manier weer uit zien te toveren, omdat ik eigenlijk alleen in de keuken de ruimte had om mij goed te kunnen bewegen met al mijn hechtingen.

Lees ook: Hoe de bevalling van onze kleine meid verliep

Nu kon ik de bloem in de schone wasbak in de keuken zetten, water er in laten lopen, de kleine meid wassen, en het water gewoon weg laten lopen. Uiteraard moest ik nog wel even de bloem uitwringen en in de badkamer ophangen om te drogen, maar dat was makkelijk dan dat gedoe met dat babybadje en het badwater.

Een badverkleiner

Nog een voordeel was dat de Blooming Bath lekker knus is. Het gaf haar een heerlijk gevoel van geborgenheid en zorgde er voor dat ze gewoon lekker kon liggen. Toen ze de wasbak ontgroeid was, ging ze wel in een babybadje, maar eerst nog steeds met de bloem. Dit was voor haar vertrouwd en zorgde er voor dat ze niet zo dreef in het water…drijven vond ze namelijk echt niet fijn.

Een extra hulpje

Ik vond het prettig dat de bloem er voor zorgde dat ze niet meer in bad dreef. Zo hoefde ik haar niet meer zo te tillen in het badje. Zo kon de kleine meid ook iets ‘vrijer’ bewegen in het water, omdat ik haar minder hoefde te sturen. Toen ze weer ietsje groter werd, kon de bloem uit haar bad. Ze vond het badje nu niet meer spannend en kon ook al zelf zitten. Ze had nu zelfs de ruimte om lekker te spatten met het water en te spelen in het badje.

Een leuk cadeau

Zoek je nog een leuk kraamcadeau en ben je bang dat de kersverse ouder eigenlijk alles al hebben? Dan is dit een super leuk en praktisch cadeau. Ze zijn er in verschillende kleuren en zelfs in het wit en…dus als je bang bent om de verkeerde kleur te kiezen, kun  je altijd nog voor veilig wit gaan.

Lees ook:

Materiaal

De Blooming Bath is gemaakt van badstof en schuimrubber. Hij is daardoor lekker zacht en ook makkelijk te reinigen.

Wat vinden wij er van?

Uiterlijk

Ik vind hem echt super mooi om te zien. Met de bloem in het bad kun je ook echt prachtige badfoto’s maken.

Kwaliteit

De kwaliteit is goed. Ik heb in al die tijd geen problemen ervaren met de kwaliteit van de Blooming Bath. Toen de kleine meid de bloem was ontgroeid, was de bloem nog steeds netjes en mooi van kleur.

Prijs

Hij is best prijzig, maar ook erg functioneel. Door zijn vorm past de bloem altijd en sluit hij mooi aan, zodat je kind zich geborgen voelt in het badje (of in de wasbak in de keuken). Babyspulletjes zijn nu eenmaal prijzig omdat ze aan allerlei eisen moeten voldoen. Maar omdat de kwaliteit zo goed is en goed te reinigen is in de wasmachine, kan hij vele kinderen blij maken.

Waar kun je de Blooming Bath kopen?

De Blooming Bath is onder andere te koop bij bol.com en is verkrijgbaar in de kleuren blauw, roze, geel, wit en grijs. Ze kosten hier €67,50, maar wanneer je er meerdere koopt zijn ze goedkoper. Tip: kijk of je nog meer mensen kent die er een willen aanschaffen, zodat jullie ze samen kunnen kopen…tenminste…als je dat de moeite van die paar euro waard vindt 😉

Als je goed zoekt, kun je ze ook in andere webshops vinden (soms zelfs in nog meer kleuren). Ze zijn dan meestal ‘iets’ goedkoper, maar ook vaak snel uitverkocht.

Meer reviews?

Wil graag lezen over meer producten die wij hebben ‘getest’? Kijk dan vooral op de pagina ‘Mama test’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *