De favorieten van de Creatieve Linkparty: papier

Creatieve linkparty favorieten - papier

De Creatieve Linkparty: Strijkkralen loopt op zijn einde. Er zijn prachtige creaties gedeeld en daar zijn we heel dankbaar voor.

Creatieve Linkparty: papier

Aan het begin van deze maand zijn we de Creatieve Linkparty gestart in het thema papier. Er zijn 37 creaties die mee hebben gedaan deze maand en dat vinden wij super gezellig! Wat een inspiratie krijg je van al die creaties! En bij al die verschillende werken horen ook verschillende favorieten. Ik zet alle favorieten op een rijtje. Elke favoriet is overigens weer te volgens via de linkjes in de tekst.

Mijn favorieten top 3

Hieronder vind je mijn persoonlijke top 3.

  • #1: Mijn nummer 1 is het Memoryspel van ElsaRblog. Het spel is in het thema ‘lente’ en je kunt hem gratis downloaden. De tekeningen zijn zo schattig. Het spel is leuk voor thuis, maar ook zeker in de klas wanneer je bezig bent met het thema ‘lente’.
  • #2: Mijn nummer twee is de wortel traktatie van Annekoen digitaal. Ze zien er super feestelijk uit en zo heb je toch nog een beetje een ‘gezonde traktatie’. En als je het niet leuk vindt om het als wortel te maken, kun je er altijd nog een ijshoorntje van maken of een regenboog unicorn hoorn. De wortel traktatie is gratis te downloaden.
  • #3: Mijn nummer 3 is de hartjesboekenlegger van Linspiration. Deze kun je overigens ook maken voor moederdag. Zo weet mama precies waar ze gebleven is. Lindi heeft overigens een hele handige video gemaakt waarin ze stap voor stap laat zien hoe je deze schattige boekenleggen kunt vouwen.
Badge

Sta je in mijn top 3? Dan heb je de titel ‘Favoriet’ verdient en ontvang je een badge. Deze mag je bij jouw creatie plaatsen. Het is zeker niet verplicht, maar het is natuurlijk wel leuk. Zo kan iedereen zien dat jij hebt meegedaan aan onze linkparty en dat jouw creatie benoemt is tot favoriet. Tof toch?

Favorieten in de linkparty
Favoriet-Inlinkz-House-of-Silverado-Linspiration

De creaties met de meeste ‘kliks’ in Inlinkz zijn de servetringen van The house on Silverado en de papierplant van Linspiration. Beide vind ik erg leuk om verschillende redenen.

De servetringen zijn heerlijk simpel en daardoor super handig. Hoewel deze servetringen gemaakt zijn voor Pasen, zijn ze ook op een andere manier te decoreren. Je kunt de basis heel goed gebruiken om zo jouw eigen variatie te maken en het zo passend te maken voor elke situatie.

De plant van papier vind ik geweldig bedacht omdat ik zelf niet zo goed ben met kamerplanten. Er zijn er maar weinig die ‘hufterproof’ genoeg zijn voor onze huishouden. Een plant van papier is dan ook ideaal. Ik ga dit zeker eens proberen. Ik denk dat dit ook heel leuk is op de kinderkamer.

Favoriet in op Pinterest

Op onze Creatieve Linkparty Pinterest bord is de best bekeken pin mijn eigen ‘Een kleurenmonster vouwen‘. Het Kleurenmonster is een monstertje dat van alles voelt en dit uit in verschillende kleuren. Een geweldig boek! Naar aanleiding van het boek heb ik vouwkaarten gemaakt om met drie verschillende vouwtechnieken vanuit de vouwleerlijn een Kleurenmonster te kunnen vouwen. De kaarten zijn zo gemaakt dat kinderen er zelfstandig mee zouden kunnen werken.

Favoriet op Instagram

Op Instagram is de ‘post’ met de meeste hartjes de inzending van Webkonijn. Zij laat zien dat je niet altijd duur materiaal hoeft te gebruiken om tot een mooi product te komen. Met kranten (en wat tekenmateriaal en kleurmateriaal) maakte zij een leuk kunstwerk die door jong en oud prima te maken zijn. Mijn favoriet van de krantcreaties is toch wel de haai.

Nog meer favorieten

Natuurlijk ben ik niet de enige met favorieten. Ook Webkonijn, MelDiy, ElsaRblog en Linspiration hebben hun favorieten. Wil je weten wat hun favorieten zijn? Check dan vooral hun social media (en vergeet niet even op ‘vind ik leuk’ te klikken). Wil je niets missen van de komende linkparty’s? Volg ons dan op Facebook en/of Instagram. Op Instagram gebruiken wij trouwens de #creatievelinkparty. Deze # kun je gebruiken bij jouw deelname (zo kunnen wij jouw creatie makkelijk vinden) en je kun de # ook volgen om op de hoogte te blijven.

Volgende maand
raket van wc rol

Bij een nieuwe maand hoort een nieuwe Creatieve Linkparty. In de maand mei vieren wij feest met het thema ‘Crêpe papier’. Heb jij leuke creaties binnen dit thema? Of wil je ook graag werken met dit thema? Kom volgende maand gezellig meedoen. Deze linkparty vind je straks hier. Ook dit feestje blijft open tot het einde van de maand.

5 thoughts on “De favorieten van de Creatieve Linkparty: papier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *