De favorieten van de Creatieve Linkparty: wol

Banner linkparty favorieten - wol

De Creatieve Linkparty: Wol loopt op zijn einde. Er zijn prachtige creaties gedeeld en daar zijn we heel dankbaar voor.

Creatieve Linkparty: Wol

Aan het begin van deze maand zijn we de Creatieve Linkparty gestart in het thema pompoen. Er zijn 54 creaties die mee hebben gedaan deze maand en dat vinden wij super gezellig! Wat een inspiratie krijg je van al die creaties! En bij al die verschillende werken horen ook verschillende favorieten. Ik zet alle favorieten op een rijtje. Elke favoriet is overigens weer te volgens via de linkjes in de tekst.

Mijn favorieten top 3

Hieronder vind je mijn persoonlijke top 3.

  • #1: Mijn nummer 1 is van pink_valley_nl. Zij maakte de prachtige popjes van wol. Deze zijn overigens gebreid. Ik vind dat toch altijd zo knap dat mensen zo netjes kunnen breien. Ik kan daar echt het geduld niet voor opbrengen…vandaar ook dat ik liever naai. Maar breiwerk vind ik wel echt heel mooi om te zien. Als je op haar Instagram kijkt, vind je overigens nog veel meer breiwerken. Naast speelgoed maakt ze ook nog kleding…en dan met zulke ingewikkelde motiefjes. Ik vind dat heel knap.
  • #2: Mijn nummer twee is de creatie ingezonden door creaworks3. Ze zijn gemaakt door de knutselzusjes. Dat zijn twee jonge meiden die dol zijn op knutselen. Zij hebben zelfs een filmpje gemaakt waarin je kunt zien hoe je deze schattige egeltjes kunt maken. Deze egeltjes deden mij denken aan de egel die ik vroeger zelf heb gemaakt op school tijdens handenarbeid. Wij moesten toen de draadjes toen een voor een in een stoffen zelfgemaakte egel naaien, dat is natuurlijk heel anders dan deze egeltjes. Maar de pompom egels zijn wel even schattig.
  • #3: Mijn nummer 3 is deinzending van wolly_wonka. Wolly Wonka is een Belgische webshop voor liefhebbers van haken en breien. Deze twee dierkrukjes zijn gehaakt. Pffffff, wat een werk! Maar van al dat werk heb je wel een snoezig resultaat dat op een kinderkamer zeker niet misstaat (ik voelde mij een beetje poëtisch zo met de feestdagen die steeds dichterbij komen). Over feestdagen gesproken. Dit zou een super leuk cadeau zijn voor de feestdagen…en je hebt nog even tijd om t te maken 😉

Badge

Sta je in mijn top 3? Dan heb je de titel ‘Favoriet’ verdient en ontvang je een badge. Deze mag je bij jouw creatie plaatsen. Het is zeker niet verplicht, maar het is natuurlijk wel leuk. Zo kan iedereen zien dat jij hebt meegedaan aan onze linkparty en dat jouw creatie benoemt is tot favoriet. Tof toch?

Wil je als winnaar de badge graag in een groter bestand ontvangen? Reageer dan onder dit bericht en ik stuur hem gelijk naar je toe.

Favoriet in de linkparty

De creaties met de meeste ‘kliks’ in Inlinkz is de creatie van Creaaas. Zij maakte een hele persoonlijke kaart voor haar moeder. Haar moeder breit en haakt en dat heeft zij in het kaartje verwerkt. Het mini breiwerkje vind ik echt zooooooo schattig. Wat een werk ook om dat zo minuscuul te maken. Ik wordt al gillend gek van een gewoon breiwerk, laat staan van zo’n miniatuurwerkje. Maar het resultaat is wel echt heel leuk. Een zelfgemaakte kaart vind ik overigens altijd leuker dan een gekochte kaart. Voor mijn gevoel laat je met een zelfgemaakte kaart wel echt zien dat je iemand de (extra) moeite waard vindt. En als je een kaart dan ook nog zo persoonlijk weet te maken als deze, spreek een kaart boekdelen.

Favoriet op Pinterest

Op onze Creatieve Linkparty Pinterest bord is de best bekeken pin een pin van ElsaRblog. Zij maakte een super schattige slinger met engeltjes. De engeltjes maakte van kralen, vilt en decoratief papier. Ze zijn zo simpel dat ze ideaal zijn om met kinderen te maken. Zo’n slinger staat prachtig in de kerstboom…of hang hem op als raamdecoratie. In haar werkbeschrijving kun je trouwens stap voor stap zien hoe ze de engeltjes heeft gemaakt. Van elke stap heeft ze hele mooie duidelijke foto’s gemaakt. Zo kan iedereen ze makkelijk namaken.

Favoriet op Instagram

Op Instagram is de ‘post’ met de meeste hartjes de inzending van Marlies van t Hof. Zij maakte een prachtige uil van wol. Deze vorm van een ‘schilderij’ maken noem je needlepainting. Er zijn vele technieken om met naald en draad een schilderij te maken. Zij ging het ‘schilderij’ vilten. Deze techniek staat ook nog altijd op mijn to diy-lijstje. Je kunt daar zulke mooie dingen mee maken. Echt prachtig hoe je met deze techniek een mooie kleurverloop kunt creëren. En je kunt ook zo veel details toevoegen. Echt super knap gemaakt.

Nog meer favorieten

Natuurlijk ben ik niet de enige met favorieten. Ook Webkonijn, MelDiy, ElsaRblog en Linspiration hebben hun favorieten. Wil je weten wat hun favorieten zijn? Check dan vooral hun social media (en vergeet niet even op ‘vind ik leuk’ te klikken). Wil je niets missen van de komende linkparty’s? Volg ons dan op Facebook en/of Instagram. Op Instagram gebruiken wij trouwens de #creatievelinkparty. Deze # kun je gebruiken bij jouw deelname (zo kunnen wij jouw creatie makkelijk vinden) en je kun de # ook volgen om op de hoogte te blijven.

Volgende maand

De hapgrage krokodil van wc rolletjes

Bij een nieuwe maand hoort een nieuwe Creatieve Linkparty. In de maand november vieren wij feest met het thema ‘Karton’. Heb jij leuke creaties binnen dit thema? Of wil je ook graag werken met dit thema? Kom volgende maand gezellig meedoen. Deze linkparty vind je straks hier. Ook dit feestje blijft open tot het einde van de maand.

2 thoughts on “De favorieten van de Creatieve Linkparty: wol

  1. Wat leuk dat ik hier mijn creatie terugzie met zo’n leuk verhaal erbij. Dit breiwerkje is ook zo’n beetje alles wat ik aan breien doe, in tegenstelling tot mijn moeder. En inderdaad een persoonlijk gemaakt kaartje geeft heel wat extra’s en maakt het als een cadeautje. Leuk ook om de andere creaties te zien. Groetjes, Agnes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *