De stapelbare eco-blokken van Sassi

stapelbare eco-blokken van Sassi

Met blokjes spelen is leuk en een puzzel is een hele uitdaging. Maar wanneer de vier blokjes dan eindelijk een plaatje worden, lijkt het alsof er is getoverd…hoe kan dat nou? Wauw! De stabelbare eco-blokken van Sassi zorgen voor veel plezier.

De stapelbare eco-blokken van Sassi

WP_20170720_13_24_27_Rich (2)In het doosje zitten 4 blokjes. Deze vier blokken vormen samen een plaatje. Elke blok bestaat uit zes zijden en dus kunnen er zes verschillende plaatjes gevormd worden. Maar er zitten niet alleen blokjes in de doos. Er zit ook nog een heel leuk kartonboekje bij waarin een verhaaltje staat waar alle zes de dieren in voorkomen. Zo ‘leeft’ het puzzeltje veel meer.

Twee varianten

sassiWij hebben de versie die je op een platte ondergrond legt, maar als jouw kind liever bouwt, is er ook nog een stapelbare versie die net zo mooi is. Wanneer je klaar bent met het maken van de puzzel, kun je de blokjes omgooien…en dat is heel leuk.

Veilig & verantwoord

De boekjes en het speelgoed van Sassi gaan allemaal over de natuur. Maar het mooiste van Sassi vind ik dat het gemaakt is van gerecycled papier en dat zelfs de inkt nog milieuvriendelijk is. Lekker verantwoord spelen en lezen dus…en het ziet er aantrekkelijk uit voor kinderen. Hier wordt er vaak met de blokjes gespeeld en het boekje wordt al evenveel gelezen.

Wat vinden wij er van?

Onze kleine meid heeft deze blokjes al vanaf dat ze 1 jaar is. Binnenkort wordt ze 3 en ze vindt ze nog altijd leuk om mee te spelen (al het het wel te makkelijk voor haar geworden). Ook het boekje leest ze nog altijd graag. Ze heeft al veel plezier van het pakketje gehad. Ondanks dat ze er best veel mee gespeeld heeft, zien de blokjes (en het boekje) er nog altijd mooi uit.

Kopen?

Wil je ook van die leuke stapelbare eco-blokken van Sassi? Ze zijn onder andere verkrijgbaar bij bol.com voor €17,90.

Meer reviews?

Wil graag lezen over meer producten die wij hebben ‘getest’? Kijk dan vooral op de pagina ‘Mama test’.

Op zoek naar meer speelplezier?

Ben je dol op spelletjes? Of wil je meer speelideetjes? Kijk dan op de pagina ‘Mama speelt’.

One thought on “De stapelbare eco-blokken van Sassi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *