Het monsterbonsterbulderboek

Het monsterbonsterbulderboek

Knotsgek, vrolijk, magisch, kleurrijk en vol grapjes. Het monsterbonsterbulderboek zorgt hier voor veel (voor)leesplezier.

Het verhaal in het kort

Bruno tovert zijn ouders tot monsters. Maar het leven met maffe monsterouders is toch niet zo leuk als hij dacht. Ze maken te veel lawaai en veel te veel rommel. Lukt het Bruno zijn ouders weer terug te toveren?

Over het boek

‘Het monsterbonsterbulderboek’ is een boek dat is geschreven door Jozua Douglas en is uitgegeven door De Fontein. Het boekje is iets groter dan een A4 formaat en heeft papieren bladzijden. De illustraties zijn door Marieke Nelissen gemaakt.

Onze ervaring

‘Het monsterbonsterbulderboek’ is een grappig boek waarin het dilemma van wel of geen regels naar voren komt.

De tekst is lichtelijk op rijm. Dit zorgt er voor dat je het boekje bijna zingend voorleest.

Het verhaal is gek, grappig en op een een vreemde manier best herkenbaar. Iedereen wil namelijk wel eens even uit de band springen? Toch? Ik ben iet de enige toch? 😉 En als je dat eenmaal hebt gedaan, kom je er vaak al snel achter dat het toch beter is wanneer die regeltjes er zijn.

De tekeningen zijn lekker gek en kleurrijk. Ze staan ook vol met kleine grapjes.

Aanrader of niet?

Voor kinderen die dol zijn op monstertjes en/of liever eens stout zijn, is dit een heel leuk boek. De vrolijke en gekke afbeeldingen maken het verhaal helemaal af. De kleine meid tovert graag mee met Bruno en is er van overtuigd dat ook zij heeft getoverd.

Meer weten?

Wil je weten hoe het hele verhaaltje gaat, dan kun je dit filmpje kijken waarin ik ‘Het monsterbonsterbulderboek’ voorlees.

Waar kun je ‘Het monsterbonsterbulderboek’ kopen?

‘Het monsterbonsterbulderboek’ is onder andere te koop via bol.com. En kost hier €14,50.

Bewaren voor later

Pinterest - Het monsterbonsterbulderboekVind je dit bericht leuk en wil je het graag bewaren voor later? Pin hem dan vooral op je Pinterest bord, zodat je het nog eens rustig terug kunt lezen. Hier onder staan een aantal ‘Social media icoontjes’, waaronder ook die van Pinterest. Hier kun je op klikken om te pinnen.

Maar misschien wil je dit bericht gewoon delen, dan kun je natuurlijk ook een van de andere opties kiezen…zoals Facebook, Twitter en LinkdIn.

Bewaren en delen wordt enorm gewaardeerd.

Dol op boekjes?

Ben je net als wij dol op lezen en voorlezen? Kijk dan ook even op de leespagina ‘Mama leest voor’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *