Slaap lekker

slaap lekker - wonderbly

‘Slaap lekker’ is een lief en persoonlijk boekje om uit voor te lezen voor het slapen gaan. Iedereen in het boekje gaat slapen, maar wanneer gaat jouw kindje nu eigenlijk slapen?

Het verhaal in het kort

De sterren stralen helder op alle schatjes van dit verhaal. Ook op kleine (naam), de liefste van hen allemaal.

Over het boek

Het boek is vertaald door Dorette Zwaans en Josephine Zwaan, geïllustreerd door Pedro Serapicos en is uitgegeven door Wonderbly. Het boekje is vierkant en heeft een handzaam formaat. De illustraties zijn basic, maar nog steeds erg leuk om naar te kijken. Ons boek heeft een zachte kaft, maar net als bij ‘Wat een pech mijn naam is weg‘ en ‘De verjaardagdief‘ kunt je kiezen voor een harde of zachte kaft.

Onze ervaring

‘Slaap lekker’ is een gepersonaliseerd boekje met leuke, lieve illustraties. Het is in een hele andere stijl dan ‘Wat een pech mijn naam is weg’, ‘De verjaardagdief’ en ‘Een thuis voor Sneeuwvlokje‘. Zoals bij de meeste boekjes van Wonderbly is de hoofdpersoon in het boekje niemand minder dan jouw kind; het kindje lijkt zelfs een beetje op jouw kind (je kunt zelf het uiterlijk van de hoofdpersoon kiezen) en heeft dezelfde naam!

Het verhaal is op rijm en leest heel rustig voor. Eerst gaan er een aantal dieren slapen. Eerst zijn het vijf die gaan slapen, daarna vier, dan drie, dan twee en tot slot is er één…en dat is jouw kind.

Aanrader of niet?

Onze kleine meid vind hem heel leuk om te lezen voor het slapen. Ik merk ook echt dat ze er rustig van wordt. Ze telt de dieren en zoekt haar naam…en kijkt wat ‘haar’ er toe weerhoudt slapen te gaan. De eerste keer dat ze hoorde dat het meisje dezelfde naam had en zag dat zij op haar lijkt, was ze helemaal in haar nopjes. Het is voor haar echt een boekje die over haar gaat.

Meer weten?

Wil je weten hoe het hele verhaaltje gaat, dan kun je dit filmpje kijken waarin ik ‘Slaap lekker’ voorlees…en dan het boekje dat speciaal voor onze kleine meid is gemaakt.

Waar kun je ‘Slaap lekker’ kopen?

‘Slaap lekker’ is enkel te koop bij Wonderbly. Het boekje kost hier €29,99 (zonder korting…maar als je nog heel even verder leest, kom je meer over kortingen te weten). Het gaat hier trouwens om een kartonboekje.

Op maat gemaakt

Dit boek wordt helemaal op maat gemaakt. Je kiest welk poppetje je als hoofdpersoon wilt en je voert de naam in. Ook kun je een speciale boodschap plaatsen voor in het boek. Ben je niet zo creatief, dan kun je ook het standaard bericht kiezen en deze eventueel aanvullen. Tot slot kun je kiezen voor een leuke verpakking. Dat is niet verplicht, maar het staat wel ontzettend leuk.

Korting

Wij Nederlanders zijn dol op korting en die geven ze je dan ook graag. Als je zelf een boekje besteld, kun je jouw familie, vrienden en kennissen korting geven op hun boekje, €7,00 korting om precies te zijn. Dat doe je door middel van een ‘mention-me code’. En omdat ik al een boekje heb besteld, deel ik mijn ‘mention-me code‘ graag met jullie. Zo kun jij ook genieten van €7,00 korting.

Af en toe is er een actie waarbij je 40% korting krijgt op het tweede boek, deze lopen meestal rond de feestdagen.

Buiten de speciale acties hebben ze standaard een actie lopen waarbij je korting krijgt wanneer je twee boekjes bestelt. Wil je weten welke actie er op dit moment loopt? Kijk dan op de website van Wonderbly. De lopende actie staat dan altijd gelijk bovenaan vermeld, samen met de te gebruiken kortingscode.

Leuke knutselideetjes en meer

Blogs

Op de website van Wonderbly kun je trouwens niet alleen de boekjes bestellen, maar kun je ook knutselinspriratie opdoen en geven ze je allerlei speeltips en leestips bij de blogs. Een bezoekje is zeker de moeite waard.

Facebook

Wonderbly heeft trouwens naast hun website ook een Facebookpagina waarop leuke filmpjes, knutselideetjes en informatie over de boekjes staat. Zelf kijk ik niet zo snel op een website, maar wel op een Facebookpagina. Door de pagina te ‘liken’ blijf je op de hoogte van hun inspirerende super-ideeën.

Bewaren voor later

Pinterest - slaap lekker wonderblyVind je dit bericht leuk en wil je het graag bewaren voor later? Pin hem dan vooral op je Pinterest bord, zodat je het nog eens rustig terug kunt lezen. Hier onder staan een aantal ‘Social media icoontjes’, waaronder ook die van Pinterest. Hier kun je op klikken om te pinnen.

Maar misschien wil je dit bericht gewoon delen, dan kun je natuurlijk ook een van de andere opties kiezen…zoals Facebook, Twitter en LinkdIn.

Bewaren en delen wordt enorm gewaardeerd.

Dol op boekjes?

Ben je net als wij dol op lezen en voorlezen? Kijk dan ook even op onze leespagina ‘Mama leest voor’.

2 thoughts on “Slaap lekker

 1. Hi, I would like to buy a book for my niece who lives in Belgium for her christening. I don’t speak nederlands so I have difficulty to understand what the book is about and how is personalised. Can you help me with it? Thank you
  Jasmina

  1. If you would like to watch the inside of the book, you can have a look by following the link. https://www.youtube.com/watch?v=BzJzWex_FsE
   If you would like to see the book in English, you can have a look by following this link https://www.wonderbly.com/uk/personalized-products/bedtime-for-name-book
   You can order a Dutch version by following this link https://www.wonderbly.com/nl/personalized-products/bedtime-for-name-book

   You can personalize by choosing the character (choose someone that looks a little like the child you ar buying it for). And you can fill in the name as well, so that the main characters name is the same name as the child yoy are buying it for. You can also add a personal dedication on the first page. They allready wrote a standard one, but you can change it.

   Befor you order it, you can preview the book. They have a lot of personalized books. So if your not sure about this story, do take a look at the other books.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *