De wonderlijke weg

De wonderlijke weg

‘De wonderlijke weg’ is een boek met drie persoonlijke levenslessen…en de levenslessen is niet het enige persoonlijke aan dit boek.

Het verhaal in het kort

“Wat ik, als je het goedvindt, graag wil doen, is jou een sprookje vertellen over wonderen en roem.”

Welke fantastische landen en bijzondere wezens zul jij tegenkomen op jouw wonderlijke weg door het leven?

Over het boek

‘De wonderlijke weg’ is een boek dat is uitgegeven door Wonderbly. Het boekje heeft ongeveer een A4 formaat, heeft een zachte/harde kaft (kun je zelf kiezen) en heeft ‘gewone’ papieren bladzijden.

Onze ervaring

De boekjes van Wonderbly zijn allen gepersonaliseerd, maar ‘De wonderlijke weg’ is extra persoonlijk door de levenslessen. Wij hebben gekozen voor ‘vriendelijkheid’, ‘nieuwsgierigheid’ en ‘moed’, omdat wij deze het beste bij de kleine meid vinden passen. Maar je kunt ook kiezen voor de eigenschappen waar jouw kind moeite mee heeft, zodat het boek vol leermomenten staat. Door voor het laatste te kiezen kun je er wel voor zorgen dat het (voor)lezen een emotioneel moment kan zijn.

 

Aanrader of niet?

Ik ben dol op de gepersonaliseerde boekjes van Wonderbly. Hier is de liefde begonnen met ‘Wat een pech, mijn naam is weg‘. En ondertussen zijn ‘De verjaardagdief‘, ‘Waar ben je’, ‘Slaap lekker‘ en ‘Een thuis voor Sneeuwvlok‘ ook al hier in de boekenkast komen wonen…en elk boekje heeft zijn eigen charme. Maar ‘De wonderlijke weg’ is tot nu toe toch wel mijn favoriet vanwege de emotionele lading van de opdrachten die de hoofdpersoon volbrengt.

Meer weten?

Wil je weten hoe het hele verhaaltje gaat, dan kun je dit filmpje kijken waarin ik ‘De wonderlijke weg’ voorlees.

Waar kun je ‘De wonderlijke weg’ kopen?

‘De wonderlijke weg’ is enkel te koop bij Wonderbly. Het boekje kost hier €24,99 voor de versie met de zachte kaft en €34,99 voor de versie met de harde kaft. Deze prijzen zijn zonder korting…maar als je nog heel even verder leest, kom je meer over kortingen te weten!

Op maat gemaakt

Dit boek wordt helemaal op maat gemaakt. Je kiest eerst of het voor een jongen of voor een meisje is. Dan kies je welk poppetje je als hoofdpersoon wilt en vervolgens voer je de naam in. Ook kun je de taal kiezen (Nederlands, Engels, Spaans, Duits, Frans of Italiaans), maar hij staat standaard op Nederlands omdat je er via de Nederlandse site komt.

Daarna kies je welke 3 eigenschappen er in het verhaal naar voren moeten komen. Je kunt kiezen uit: Vriendelijkheid, nieuwsgierigheid, doorzettingsvermogen, moed, eerlijkheid en respect. Je kunt het boekje trouwens tussentijds gewoon inzien (digitaal uiteraard), zodat je ook goed kunt kiezen welke verhaaltjes van de eigenschappen je ook daadwerkelijk het mooist vindt of het meest bij het kind vindt passen.

Ook kun je een speciale boodschap plaatsen voor in het boek. Ben je niet zo creatief, dan kun je ook het standaard bericht kiezen en deze eventueel aanvullen.

Tot slot kun je nog kiezen voor een leuke verpakking. Dat is niet verplicht, maar het staat wel ontzettend leuk. Dit kost €3,49 extra.

Korting

Wij Nederlanders zijn dol op korting en die geven ze je dan ook graag. Als je zelf een boekje besteld, kun je jouw familie, vrienden en kennissen korting geven op hun boekje, 20% korting om precies te zijn. Dat doe je door middel van een ‘mention-me code’. En omdat ik al een boekje heb besteld, deel ik mijn ‘mention-me code‘ graag met jullie. Zo kun jij ook genieten van flinke korting.

Af en toe is er een actie waarbij je een flinke extra korting krijgt, meestal is dit rond de feestdagen.

Buiten de speciale acties hebben ze standaard een actie lopen waarbij je korting krijgt wanneer je twee boekjes bestelt. Wil je weten welke actie er op dit moment loopt? Kijk dan op de website van Wonderbly. De lopende actie staat dan altijd gelijk bovenaan vermeld, samen met de te gebruiken kortingscode.

Leuke knutselideetjes en meer

Blogs

Op de website van Wonderbly kun je trouwens niet alleen de boekjes bestellen, maar kun je ook knutselinspriratie opdoen en geven ze je allerlei speeltips en leestips bij de blogs. Een bezoekje is zeker de moeite waard.

Facebook

Wonderbly heeft trouwens naast hun website ook een Facebookpagina waarop leuke filmpjes, knutselideetjes en informatie over de boekjes staat. Zelf kijk ik niet zo snel op een website, maar wel op een Facebookpagina. Door de pagina te ‘liken’ blijf je op de hoogte van hun inspirerende super-ideeën.

Bewaren voor later

Pinterest - De wonderlijke wegVind je dit bericht leuk en wil je het graag bewaren voor later? Pin hem dan vooral op je Pinterest bord, zodat je het nog eens rustig terug kunt lezen. Hier onder staan een aantal ‘Social media icoontjes’, waaronder ook die van Pinterest. Hier kun je op klikken om te pinnen.

Maar misschien wil je dit bericht gewoon delen, dan kun je natuurlijk ook een van de andere opties kiezen…zoals Facebook, Twitter en LinkdIn.

Bewaren en delen wordt enorm gewaardeerd.

Dol op boekjes?

Ben je net als wij dol op lezen en voorlezen? Kijk dan ook even op de leespagina ‘Mama leest voor’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *