Wat een pech mijn naam is weg

Wat een pech mijn naam is weg

‘Wat een pech mijn naam is weg’ is een heel leuk persoonlijk boekje om uit voor te lezen. Aan het einde van het boekje zit een leuke verrassing…en wie een beetje kan lezen, ziet het einde al aankomen 😉 

Het verhaal in het kort

Op een doodgewone ochtend kwam een jongen/meisje vroeg uit bed. Ze keek naar zijn/haar kamerdeur en daar zag hij/ze iets geks!

Over het boek

Het boek is geschreven door David Cadji-Newby en Pedro Serapicos, is uitgegeven door Wonderbly. Het boekje heeft een wat breed formaat. De illustraties zijn prachtig om te zien: er gebeurt veel en hebben leuke details. De zinnen voelen heel soms een beetje onnatuurlijk aan, maar dat komt voornamelijk doordat het een boekje op rijm is en dan ook nog eens vertaald is. Gelukkig stoort dit eigenlijk niet zo heel erg.

Onze ervaring

‘Wat een pech mijn naam is weg’ is een gepersonaliseerd boekje met prachtige illustraties. Het verhaal is ontzettend leuk doordat de hoofdpersoon wel een heel bijzonder iemand is die vele mythische wezens tegenkomt.

Aanrader of niet?

Wanneer kinderen bezig zijn met het schrijven van hun eigen naam is dit een onwijs magisch boekje. En doordat het een gepersonaliseerd verhaal is, is het ook een heel boek om cadeau te geven.

Meer weten?

Wil je weten hoe het hele verhaaltje gaat, dan kun je dit filmpje kijken waarin ik ‘Wat een pech mijn naam is weg’ voorlees…en dan het boekje dat speciaal voor onze kleien meid is gemaakt.

Waar kun je ‘Wat een pech mijn naam is weg’ kopen?

‘Wat een pech mijn naam is weg’ is enkel te koop bij Wonderbly. Het boekje kost hier €24,99 (zonder korting…maar als je nog heel even verder leest, kom je meer over kortingen te weten).

Op maat gemaakt

Dit boek wordt helemaal op maat gemaakt. Je voert het geslacht van het kind in en de naam. Vervolgens kun je per letter een keuze maken uit een paar magische wezens…tenzij een letter vaak in de naam voorkomt of het een zeer bijzondere letter is, dan kun je niet kiezen. Ook kun je een speciale boodschap plaatsen voor in het boek. Ben je niet zo creatief, dan kun je ook het standaard bericht kiezen en deze eventueel aanvullen. Tot slot kun je kiezen voor een leuke verpakking. Dat is niet verplicht, maar het staat wel ontzettend leuk.

Korting

Wij Nederlanders zijn dol op korting en die geven ze je dan ook graag. Als je zelf een boekje besteld, kun je jouw familie, vrienden en kennissen korting geven op hun boekje, €7,00 korting om precies te zijn. Dat doe je door middel van een ‘mention-me code’. En omdat ik al een boekje heb besteld, deel ik mijn ‘mention-me code‘ graag met jullie. Zo kun jij ook genieten van €7,00 korting.

Af en toe is er een actie waarbij je 40% korting krijgt op het tweede boek, deze lopen meestal rond de feestdagen.

Buiten de speciale acties hebben ze standaard een actie lopen waarbij je 15% korting krijgt wanneer je twee boekjes bestelt.

Leuke knutselideetjes en meer

Blogs

Op de website van Wonderbly kun je trouwens niet alleen de boekjes bestellen, maar kun je ook knutselinspriratie opdoen en geven ze je allerlei speeltips en leestips bij de blogs. Een bezoekje is zeker de moeite waard.

Facebook

Wonderbly heeft trouwens naast hun website ook een Facebookpagina waarop leuke filmpjes, knutselideetjes en informatie over de boekjes staat. Zelf kijk ik niet zo snel op een website, maar wel op een Facebookpagina. Door de pagina te ‘liken’ blijf je op de hoogte van hun inspirerende super-ideeën.

Dol op boekjes?

Ben je net als wij dol op lezen en voorlezen? Kijk dan ook even op onze leespagina ‘Mama leest voor’.

3 thoughts on “Wat een pech mijn naam is weg

  1. Hee, ik wilde even zeggen dat ik toen ik wonderbly googelde ik op jouw post ben uitgekomen en het fijn was om een eerlijke beoordeling te zien. Ik heb je referentie kortingscode gebruikt en heb 10 euro korting ontvangen voor het gepersonaliseerde boekje voor ons nieuwe neefje.

    1. Bedankt voor het compliment. Heel veel plezier met het gepersonaliseerde boekje van Wonderbly, het is een super leuk cadeau om te geven (en om te krijgen). Hier wordt hij nog altijd graag (voor)gelezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *