WIN ACTIE: Dino’s en regenbogen vriendenboek

Dino's en regenbogen vriendboek win actie

Het is tijd voor een feestje! Mijn zelfontworpen vriendenboekje vol met dino’s en regenbogen is namelijk te koop…en dat vier ik met een win actie.

Win-actie!

Op 31 maart deelde ik het bericht dat het ‘Dino’s en regenbogen’ vriendenboek te koop is. Dat wil ik uiteraard vieren en dat doe ik met een win actie. Ik geef dus 1 exemplaar weg…helemaal gratis! Wil jij dit leuke vriendenboekje winnen voor een kleine dinoliefhebber? Lees dan snel verder!

Lees ook: Dino’s en regenbogen vriendenboek

Wat kun je winnen?

Omdat ik heel blij ben dat het ‘Dino’s en regenbogen’ vriendenboek te koop is, kun je een exemplaar winnen (ter waarde van €24,95). Dit dino vriendenboekje heeft ruimte voor maar liefst 37 vrienden! Het leuke aan dit vriendenboekje is dat jonge kinderen er ook zelf een aantal dingen kunnen invullen door te tekenen en te kleuren. In het boekje staat overigens ook nog eens een QR-code. Met die code kom je nog bij een aantal leuke dingen die je gratis kunt downloaden.

Hoe doe je mee?

Hoe actiever je bent, des te meer winkansen krijg je. Het minimale is om te volgen/’liken’ en een reactie achter te laten zoals hieronder aangegeven staat. Op die manier weet ik namelijk dat je meedoet. Doe je iets extra’s dan krijg je er een extra lootje bij. Doe je alle punten die hieronder staan? Dan doe je mee met 7 lootjes!

Website:
 • Volg ‘Mama Duizendpoot’ door op de volg knop te klikken.
 • Laat in de reactie onder het bericht achter voor wie je het vriendenboekje zou willen winnen en waarom je het diegene gunt.
Facebook:
 • Like ‘Mama Duizendpoot‘ op Facebook (volgen is nog handiger, want dan hoef je geen bericht meer te missen).
 • Zoek het facebookbericht over de win-actie en laat in de reactie onder het bericht weten voor wie je het vriendenboekje zou willen winnen en waarom je het diegene gunt.
 • *Extra lief (en voor extra winkansen): Tagg anderen die ook kinderen heeft die van dino’s houden. Verder waardeer ik het ook enorm wanneer je het Facebookbericht op jouw eigen tijdlijn deelt.
Instagram:
 • Volg ‘Mama Duizendpoot‘ op Instagram.
 • Zoek het Instagrambericht over de win-actie en laat in de reactie onder het bericht weten voor wie je het vriendenboekje zou willen winnen en waarom je het diegene gunt.
 • *Extra lief (en voor extra winkansen): Tagg anderen die ook kinderen heeft die van dino’s houden. Verder waardeer ik het ook enorm wanneer je het Instagrambericht in jouw eigen Instagram stories deelt.

Wanneer heb je gewonnen?

Je kunt meedoen vanaf 1 april 2021. De win-actie sluit op 16 april 2021. Op 17 april 2021 zal ik gaan loten onder de deelnemers. De winnaar zal ik na het loten gelijk hier bekend maken en op de social media kanalen…houd die de 17e dus goed in de gaten!

De winnaar zoekt vervolgens contact met mij. Dat mag via e-mail (info@mamduizendpoot.com) of via een privebericht op Facebook of Instagram. Is er binnen 3 dagen geen contact met mij opgezocht, dan trek ik een nieuwe winnaar die op zijn/haar beurt ook weer 3 dagen de tijd heeft om te reageren…net zo lang tot er een winnaar is.

Ik wens iedereen heel veel succes!

De winaar!

De winnaar is inmiddels bekend. Op facebook kun je het filmpje van de loting zien. Van harte gefeliciteerd Astrid Scholten.

Waar kun je het ‘Dino’s en regenbogen vriendenboek’ kopen?

Niet iedereen kan winnen natuurlijk. Heb je niet gewonnen en wil je het vriendenboekje graag kopen? ‘Dino’s en regenbogen vriendenboek’ is te koop bij Boekenbestellen.nl. Het boekje kost hier op dit moment €24,95. Hiervoor krijg je een prachtig boek met een harde kaft, mooie stevige pagina’s…en plek voor 37 vrienden. Plus dat je via de QR-code in het boek nog toegang hebt tot gratis extra’s.

Je kunt het boek ook bestellen via de QR-code hiernaast.

13 thoughts on “WIN ACTIE: Dino’s en regenbogen vriendenboek

 1. Mijn neefje gaat nu naar school en krijgt de eerste vriendenboekjes om in te vullen. Zelf heeft hij er nog geen een. Hij is dol op dino’s daarom denk ik dat hij deze erg leuk zal vinden. Ik doe graag voor hem mee!

 2. Toffe actie! De vriendenboekjes zijn momenteel een ware hype; elke dag komt er wel eentje mee uit school. Leuk voor mijn zoon als hij er zelf ook een heeft

 3. Een ontzettend leuk vriendenboekje; die worden regelmatig uitgewisseld tussen de kinderen! Deze is super leuk voor mijn zoon die vandaag 5 wordt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *