Woezel & Pip: Ik vind jou zo lief

Woezel & Pip: Ik vind jou zo lief

‘Woezel & Pip: Ik vind jou zo lief’ is een lief klein boekje waarin Woezel en Pip elkaar vertellen dat ze elkaar zo lief vinden. 

Het verhaal in het kort

Het is een mooie dag in de Tovertuin. Woezel wil al zijn vriendjes vertellen hoe lief hij ze vindt. Maar de allerliefste is toch wel…Pip!

Over het boek

‘Woezel & Pip: Ik vind jou zo lief’ is een boek dat is geschreven door Dromenjager (al zijn Woezel & Pip bedacht door Guusje Nederhorst) en is uitgegeven door Leopold. Het boekje is vierkant en is verkrijgbaar in een klein formaat en een groot formaat. De illustraties zijn vrolijk en maken het verhaaltje helemaal af.

Onze ervaring

‘Woezel & Pip: Ik vind jou zo lief’ is heel mooi om te zien. Het verhaal is heel gedetailleerd en erg lief. Woezel vertelt iedereen dat hij ze zo lief vindt. Maar als Pip ineens vertelt dat zij hem zo lief vindt, wordt hij ineens erg verlegen. En wanneer Woezel aan Pip vertelt dat hij haar zo leuk vindt, wordt ook zij verlegen. Ze vinden elkaar erg grappig zo met zo’n rood hoofd.

Aanrader of niet?

Wij vinden het een heel lief en grappig boekje om te lezen. Elkaar vertellen dat de ander lief is, is erg fijn. Maar te horen krijgen dat iemand jou lief vindt kan ook heel spannend zijn…vooral wanneer jij diegene ook heel lief vindt. Het  boekje laat echt zien hoe kinderen omgaan met hun verliefdheid.

Meer weten?

Wil je weten hoe het hele verhaaltje gaat, dan kun je dit filmpje kijken waarin ik ‘Woezel & Pip: Ik vind jou zo lief’ voorlees.

Waar kun je ‘Woezel & Pip: Ik vind jou zo lief’ kopen?

‘Woezel & Pip: Ik vind jou zo lief’ is onder andere te koop via bol.com. Het xs boekje (ongeveer 15×15 cm) kost hier €5,00 en het xl boekje (ongeveer 25×25 cm) kost €10,50.

Bewaren voor later

Pinterest - Woezel en Pip Ik vind jou zo liefVind je dit bericht leuk en wil je het graag bewaren voor later? Pin hem dan vooral op je Pinterest bord, zodat je het nog eens rustig terug kunt lezen. Hier onder staan een aantal ‘Social media icoontjes’, waaronder ook die van Pinterest. Hier kun je op klikken om te pinnen.

Maar misschien wil je dit bericht gewoon delen, dan kun je natuurlijk ook een van de andere opties kiezen…zoals Facebook, Twitter en LinkdIn.

Bewaren en delen wordt enorm gewaardeerd.

Dol op boekjes?

Ben je net als wij dol op lezen en voorlezen? Kijk dan ook even op de leespagina ‘Mama leest voor’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *