De favorieten van de Creatieve Linkparty: 3D

Favoriet Creatieve Linkparty 3D

De Creatieve Linkparty:3D loopt op zijn einde. Er zijn prachtige creaties gedeeld en daar zijn we heel dankbaar voor.

Creatieve Linkparty: 3D

Aan het begin van deze maand zijn we de Creatieve Linkparty gestart in het thema 3D. Er zijn 56 creaties die mee hebben gedaan deze maand en dat vinden wij super gezellig! Wat een inspiratie krijg je van al die creaties! En bij al die verschillende werken horen ook verschillende favorieten. Ik zet alle favorieten op een rijtje. Elke favoriet is overigens weer te volgens via de linkjes in de tekst.

Mijn favorieten top 3

Creatieve Linkparty 3D - Mijn favorietenHieronder vind je mijn persoonlijke top 3.

  • #3: Deze tas van een opblaaskrokodil van Love To Sew Gadgets vind ik vooral erg leuk gevonden. Het is zo heerlijk ‘out of the box’.
  • #2: De muziekinstrumenten van Vrolijke Koters. Zij laat op haar YouTube kanaal zien hoe je deze vrolijke muziekinstrumenten kunt maken van spullen die je anders weg zou gooien. Knutselen met kosteloos materiaal blijft gewoon leuk.
  • #1: De kip van All Kinds Of Things is toch wel mijn echte favoriete deelname van deze maand. Deze kip heeft namelijk een verstopplekje voor een ei. Hij kan dus echt een ei leggen! Ik houd van dit soort dingen. Deze kip is niet alleen leuk als knuffel, maar ook als eiwarmer tijdens het paasontbijt of als didactisch materiaal in de kleuterklas. Oh….en het patroon is trouwens gratis 😉
Badge

Button favoriet creatieve linkparty 3dSta je in mijn top 3? Dan heb je de titel ‘Favoriet’ verdient en ontvang je een badge. Deze mag je bij jouw creatie plaatsen. Het is zeker niet verplicht, maar het is natuurlijk wel leuk. Zo kan iedereen zien dat jij hebt meegedaan aan onze linkparty en dat jouw creatie benoemt is tot favoriet. Tof toch?

Favorieten in de linkparty

Er is een gelijkstand met de meest bekeken creaties binnen Inlinkz. Dit zijn de creaties met de meeste ‘kliks’ binnen de linkparty.

Favoriet in op Pinterest

Creatieve Linkparty 3D - Pinterest favorietenOp onze Creatieve Linkparty Pinterest bord is de best bekeken pin mijn eigen ‘Crewmate van klei’. Eigenlijk maakte ik hem de eerste keer van fondant voor op een cupcake. Maar omdat de meiden hem ook zo graag van klei wilden maken, heb ik ook een stap voor stap beschrijving gemaakt om hem van klei te maken. Ik heb er zelfs nog een video bij gemaakt.

Favoriet op Instagram

Creatieve Linkparty 3D - Instagram favorietenOp Instagram is de ‘post’ met de meeste hartjes de ‘Kunst of kitch Valentijns canvas‘ van ElsaRblog. Het is een prachtige diy die vrij simpel te maken is met een heleboel dopjes die je anders toch weg zou gooien. Wat een super tof idee om de dopjes te gebruiken voor een schilderijtje. Hij is perfect om te maken voor Valentijsdag.

Nog meer favorieten

Natuurlijk ben ik niet de enige met favorieten. Ook Webkonijn, MelDiy en ElsaRblog hebben hun favorieten. Wil je weten wat hun favorieten zijn? Check dan vooral hun social media. Wil je niets missen van de komende linkparty’s? Volg ons dan op Facebook en/of Instagram. Op Instagram gebruiken wij trouwens de #creatievelinkparty. Deze # kun je gebruiken bij jouw deelname (zo kunnen wij jouw creatie makkelijk vinden) en je kun de # ook volgen om op de hoogte te blijven.

Volgende maand

Lego verjaardagstaartBij een nieuwe maand hoort een nieuwe Creatieve Linkparty. In de maand februari vieren wij feest met het thema ‘Lego’. Uiteraard hoort daar ook Duplo bij aangezien Duplo ook van Lego is 😉 Heb jij leuke creaties binnen dit thema? Of wil je ook graag werken met dit thema? Kom volgende maand gezellig meedoen. Deze linkparty vind je hier. Ook dit feestje blijft open tot het einde van de maand.

9 thoughts on “De favorieten van de Creatieve Linkparty: 3D

  1. Superleuk, Mama Duizendpoot, dat het patroon van de kip op nummer 1 is geëindigd! Heel leuk nieuws. En nu Pasen eraan komt, hoop ik dat er veel kippenknuffels gemaakt gaan worden. Dank voor al je effort! Groeten, Jeannet van All Kinds of Things

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *