Het wilde dierenorkest

Het wilde dierenorkest
Oké, ik ben snel verliefd op boeken. Het is een tik. Maar dit prentenboek heeft echt mijn hart gestolen.

Het verhaal in het kort

Maestro Muis maakt zich op voor een grote muzikale verrassing! Kun jij erachter komen wat hij van plan is? Zoek de aanwijzingen die hij tijdens zijn reis achterlaat en los het raadsel op… Ben jij klaar voor een wild avontuur?

Over het boek

‘Het wilde dierenorkest’ is een boek dat is geschreven door Dan Brown (jawel, die ene schrijver die ook ‘The Da Vinci code’ heeft geschreven) en is uitgegeven door Uitgeverij Luitingh-Sijthof. Het boekje heeft een harde kaft en heeft ‘gewone’ papieren bladzijden. De illustraties zijn gemaakt door Susan Batori.

Onze ervaring

‘Het wilde dierenorkest’ zit vol raadsels en wijsheden. Elk dier heeft zijn eigen instrument, zijn eigen letterpuzzel en zelfs zijn eigen muziek. Bij het boek hoort namelijk een app waarmee je de muziek kunt afspelen die bij de dieren horen. De muziek kun je overigens ook zonder app luisteren. Het hele album staat op het kanaal van het Zagreb Festival Orchestra.
Aanrader of niet?
Zoals ik al eerder zei: Ik ben verliefd. En ik ben niet de enige. Ook de meiden vinden het boek fantastisch…net als de muziek die erbij hoort. Op dit moment ben ik bezig met complete lessenseries voor bij elk dier. Het boek nodigt gewoon uit om er mee aan de slag te gaan. Er valt zo veel te leren met dit prachtige boek.
Meer weten?
Wil je weten hoe het hele verhaaltje gaat, dan kun je dit filmpje kijken waarin ik vertel over ‘Het wilde dierenorkest’ en een klein stukje voorlees.

Waar kun je ‘Het wilde dierenorkest’ kopen?

‘Het wilde dierenorkest’ is onder andere te koop bij bol.com. Het boekje kost hier op dit moment €17,99.

Bewaren voor later

Pinterest - Het wilde dierenorkestVind je dit bericht leuk en wil je het graag bewaren voor later? Pin hem dan vooral op je Pinterest bord, zodat je het nog eens rustig terug kunt lezen. Hier onder staan een aantal ‘Social media icoontjes’, waaronder ook die van Pinterest. Hier kun je op klikken om te pinnen. Maar misschien wil je dit bericht gewoon delen, dan kun je natuurlijk ook een van de andere opties kiezen…zoals Facebook, Twitter en LinkdIn. Bewaren en delen wordt enorm gewaardeerd.

Dol op boekjes?

Ben je net als wij dol op lezen en voorlezen? Kijk dan ook even op de leespagina ‘Mama leest voor’.

One thought on “Het wilde dierenorkest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *