De favorieten van de Creatieve Linkparty: crêpe papier

Creatieve Linkparty favorieten - crepe papier

De Creatieve Linkparty: Crepe papier loopt op zijn einde. Er zijn prachtige creaties gedeeld en daar zijn we heel dankbaar voor.

Creatieve Linkparty: crêpe papier

Aan het begin van deze maand zijn we de Creatieve Linkparty gestart in het thema crêpe papier. Er zijn 30 creaties die mee hebben gedaan deze maand en dat vinden wij super gezellig! Wat een inspiratie krijg je van al die creaties! En bij al die verschillende werken horen ook verschillende favorieten. Ik zet alle favorieten op een rijtje. Elke favoriet is overigens weer te volgens via de linkjes in de tekst.

Mijn favorieten top 3

Hieronder vind je mijn persoonlijke top 3.

  • #1: Mijn nummer 1 is de Skylander van Mamaliset. Wow, wat is dat een werk geweest en wat ziet die er gaaf uit zeg! Skylanders is trouwens een spel waarbij de echte poppetjes tot leven komen in het computerspel. Ze had hem al een hele tijd geleden gemaakt, maar ook met oude creaties kun je gewoon meedoen. Ook dat zijn prachtige inspiratie creaties.
  • #2: Mijn nummer twee is de pinata van MelDIY. Zij maakt geregeld een pinata en deze vind ik toch wel mega schattig. De pinata staat ook nog op mijn to-diy lijst. Nu de kleine meid binnenkort haar kinderfeestje heeft, moet ik het misschien toch maar eens gaan maken. Dan maak ik een mooie regenboog of zo…en dan regent het snoepjes.
  • #3: Mijn nummer 3 is de grote 2 van Tipi’s Trash. Zij maakte deze grote 2 voor iemand anders en ook hier zat weer ontzettend veel werk in. Ik vind hem vooral leuk omdat hij zo feestelijk is. Hij is niet alleen een leuke decoratie voor tijdens een verjaardag, maar je kunt ook een grote 1 maken en dan gebruiken tijdens een cakesmash fotoshoot. Superleuk!
Badge

Sta je in mijn top 3? Dan heb je de titel ‘Favoriet’ verdient en ontvang je een badge. Deze mag je bij jouw creatie plaatsen. Het is zeker niet verplicht, maar het is natuurlijk wel leuk. Zo kan iedereen zien dat jij hebt meegedaan aan onze linkparty en dat jouw creatie benoemt is tot favoriet. Tof toch?

Favorieten in de linkparty
Favorieten Creatieve Linkparty - Ineke ten Hoeve (Inlinkz)

De creaties met de meeste ‘kliks’ in Inlinkz is de prachtige bloem die Ineke ten Hoeve heeft gemaakt. De bloem heeft heel veel details waardoor het eerst helemaal niet zo op een geknutselde bloem lijkt. Hier zit echt onwijs veel tijd in. Echt fantastisch gemaakt. Een bloem als dit wil ik ook zeker nog eens gaan maken. Deze bloem heeft voor mij wel gezorgd voor de inspiratie om de doos voor de traktatie van de kleine meid mee te versieren.

Favoriet in op Pinterest

Op onze Creatieve Linkparty Pinterest bord is de best bekeken pin mijn eigen ‘Haren verven met crêpe papier‘. Zo af en toe verf ik de haren van de meiden met crêpe papier. De kleur blijft goed zitten en het is minder schadelijk dan haarverf. Het grootste voordeel is dat je het er uit kunt wassen (de kleur vervaagd na elke wasbeurt).

Favoriet op Instagram

Op Instagram is de ‘post’ met de meeste hartjes de inzending van ElsaRBlog. Zij maakte een hartje in de kleuren van de Nederlandse vlag. Super leuk voor tijdens EK en WK wedstrijden natuurlijk. Maar het is ook leuk om dit te maken voor tijdens koningsdag. Dit knutselwerkje is overigens ontzettend goed voor het oefenen van de fijne motoriek. Ideaal om dus met kleuters te maken.

Nog meer favorieten

Natuurlijk ben ik niet de enige met favorieten. Ook Webkonijn, MelDiy, ElsaRblog en Linspiration hebben hun favorieten. Wil je weten wat hun favorieten zijn? Check dan vooral hun social media (en vergeet niet even op ‘vind ik leuk’ te klikken). Wil je niets missen van de komende linkparty’s? Volg ons dan op Facebook en/of Instagram. Op Instagram gebruiken wij trouwens de #creatievelinkparty. Deze # kun je gebruiken bij jouw deelname (zo kunnen wij jouw creatie makkelijk vinden) en je kun de # ook volgen om op de hoogte te blijven.

Volgende maand
Wilde dieren van een handafdruk

Bij een nieuwe maand hoort een nieuwe Creatieve Linkparty. In de maand juni vieren wij feest met het thema ‘Verf’. Heb jij leuke creaties binnen dit thema? Of wil je ook graag werken met dit thema? Kom volgende maand gezellig meedoen. Deze linkparty vind je straks hier. Ook dit feestje blijft open tot het einde van de maand.

One thought on “De favorieten van de Creatieve Linkparty: crêpe papier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *