De favorieten van de Creatieve Linkparty: Lego

Linkparty favorieten - Lego

De Creatieve Linkparty: Lego loopt op zijn einde. Er zijn prachtige creaties gedeeld en daar zijn we heel dankbaar voor.

Creatieve Linkparty: Lego

Aan het begin van deze maand zijn we de Creatieve Linkparty gestart in het thema Lego. Er zijn 37 creaties die mee hebben gedaan deze maand en dat vinden wij super gezellig! Wat een inspiratie krijg je van al die creaties! En bij al die verschillende werken horen ook verschillende favorieten. Ik zet alle favorieten op een rijtje. Elke favoriet is overigens weer te volgens via de linkjes in de tekst.

Mijn favorieten top 3

Creatieve linkparty Lego - favorieten top 3Hieronder vind je mijn persoonlijke top 3.

  • #1: Dit Lego zelfportret van Kreanimo vind ik onwijs leuk. Zij heeft een gratis template voor je waar een basis Legopoppetje op staat. Deze kun je gebruiken om zo jouw eigen Lego zelfportret te maken.
  • #2: Het emotie Lego poppetje uit karton is van Parmircia. Paulina komt uit Polen en heeft geen website…maar wel een toffe Instagram vol activiteiten voor jonge kinderen. Deze diy vindt ik vooral een hoge educatieve waarde hebben voor jonge kinderen. Kinderen kunnen de hoofden namelijk wisselen om zo de emotie van het poppetje aan te geven.
  • #3: Deze Lego sleutelbord vind ik vooral heel praktisch. En als Lego liefhebber kan ik hier gewoon niet omheen. Door een Legoblokje (met gat) aan een sleutelbos vast te maken heb je niet alleen een gave sleutelhanger, maar ook nog eens een hele handige manier op de sleutelbossen te organiseren.
Badge

Button favoriet LegoSta je in mijn top 3? Dan heb je de titel ‘Favoriet’ verdient en ontvang je een badge. Deze mag je bij jouw creatie plaatsen. Het is zeker niet verplicht, maar het is natuurlijk wel leuk. Zo kan iedereen zien dat jij hebt meegedaan aan onze linkparty en dat jouw creatie benoemt is tot favoriet. Tof toch?

Favorieten in de linkparty

Lego klokDe creatie met de meeste ‘kliks’ in Inlinkz is de inzending van Lindi. Zij deelde haar prachtige Lego klok. De klok zelf is gemaakt door Elize van Casacolorata. Lindi zag de prachtige klok een tijdje geleden op haar Instagram en vroeg of aan haar of zij de werkbeschrijving op haar eigen blog mocht delen. Met toestemming van Elize vind je de werkbeschrijving op Linspiration.

Favoriet in op Pinterest

Duplo wilde dierenOp onze Creatieve Linkparty Pinterest bord is de best bekeken pin mijn eigen ‘Wilde dieren bouwen met Duplo‘. De wilde dieren hebben wij gebouwd naar aanleiding van het boek ‘De hapgrage krokodil‘ en ‘De grote vijf‘. Bij de bouwwerken heb ik ook bouwkaarten gemaakt, zodat kinderen zelfstandig de dieren kunnen bouwen. Deze bouwkaarten zijn gratis te downloaden.

Favoriet op Instagram

Duplo & rijst - Sensorische torenOp Instagram is de ‘post’ met de meeste hartjes de ‘Rijst & Duplo‘ van Vrolijke koters. Het is een creatieve activiteit voor jonge kinderen. Het idee van deze activiteit is om de zintuigen ‘voelen’ en ‘zien’ te stimuleren. Het is een sensorische activiteit. Mijn beleving is dat jonge kinderen dol zijn op dit soort activiteiten.

Nog meer favorieten

Natuurlijk ben ik niet de enige met favorieten. Ook Webkonijn, MelDiy en ElsaRblog hebben hun favorieten. Wil je weten wat hun favorieten zijn? Check dan vooral hun social media. Wil je niets missen van de komende linkparty’s? Volg ons dan op Facebook en/of Instagram. Op Instagram gebruiken wij trouwens de #creatievelinkparty. Deze # kun je gebruiken bij jouw deelname (zo kunnen wij jouw creatie makkelijk vinden) en je kun de # ook volgen om op de hoogte te blijven.

Volgende maand

ijsjes en lolly's van strijkkralenBij een nieuwe maand hoort een nieuwe Creatieve Linkparty. In de maand maart vieren wij feest met het thema ‘Strijkkralen’. Heb jij leuke creaties binnen dit thema? Of wil je ook graag werken met dit thema? Kom volgende maand gezellig meedoen. Deze linkparty vind je straks hier. Ook dit feestje blijft open tot het einde van de maand.

4 thoughts on “De favorieten van de Creatieve Linkparty: Lego

    1. Dank je. Ik vind het elke keer weer zo interessant om te zien wat op de social media kanalen de favorieten van iedereen zijn. Heel leerzaam ook. Het was weer een inspirerende linkparty. Op naar het volgende inspiratie feestje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *