De favorieten van de Creatieve Linkparty: Strijkkralen

Creatieve linkparty favorieten - strijkkralen

De Creatieve Linkparty: Strijkkralen loopt op zijn einde. Er zijn prachtige creaties gedeeld en daar zijn we heel dankbaar voor.

Creatieve Linkparty: Strijkkralen

Aan het begin van deze maand zijn we de Creatieve Linkparty gestart in het thema Strijkkralen. Er zijn 44 creaties die mee hebben gedaan deze maand en dat vinden wij super gezellig! Wat een inspiratie krijg je van al die creaties! En bij al die verschillende werken horen ook verschillende favorieten. Ik zet alle favorieten op een rijtje. Elke favoriet is overigens weer te volgens via de linkjes in de tekst.

Mijn favorieten top 3

Hieronder vind je mijn persoonlijke top 3.

  • #1: Deze 3D Minecraft hoofden vind ik erg grappig bedacht. Hier in huis vinden de meiden Minecraft ook leuk, dus deze creatie van Webkonijn gaan we zeker een keer maken (maar dan moeten we eerst weer nieuwe strijkkralen kopen, want door dit thema zijn de kraaltjes wel een beetje op geraakt.
  • #2: De Paastak van Sjiekunique vind ik heel mooi. Hoe leuk is het om je eigen Paasdecoratie te maken van strijkkralen. Ik had daar in ieder geval nog niet aan gedacht als optie. Ik weer een heleboel nieuwe ideetjes dankzij deze bijdrage.
  • #3: Ik heb duidelijk de lente in mijn bol. Van deze boekenleggers van an.creatief krijg ik helemaal zin in de lente. Wat een prachtige bloemen. Zo is lezen een feestje. Ik heb alleen geen idee hoe ze in de praktijk werken…zouden ze een afdruk achterlaten op de bladzijden? Prachtig zijn ze in ieder geval wel.
Badge

Sta je in mijn top 3? Dan heb je de titel ‘Favoriet’ verdient en ontvang je een badge. Deze mag je bij jouw creatie plaatsen. Het is zeker niet verplicht, maar het is natuurlijk wel leuk. Zo kan iedereen zien dat jij hebt meegedaan aan onze linkparty en dat jouw creatie benoemt is tot favoriet. Tof toch?

Favorieten in de linkparty

De creatie met de meeste ‘kliks’ in Inlinkz is de inzending van Knutsel_ideeen. Zij maakte deze prachtige vlinder van strijkkralen, pijpenragers en een wasknijper. Deze knutsel is vooral leuk omdat hij zo lekker simpel met een mooi resultaat. Het is prima te maken door jonge kinderen. Een perfect werkje voor in de klas om de lente mee te vieren.

Favoriet in op Pinterest

Op onze Creatieve Linkparty Pinterest bord is de best bekeken pin mijn eigen ‘Dino’s van strijkkralen (met kraak de code)’. De kleine meid is dol op dino’s en vanaf een plaatje namaken vindt ze soms al wel te makkelijk. Om haar meer uitdaging te geven, maakte ik er ‘kraak de code’ werkbladen bij. Dat vond ze een hele leuke nieuwe uitdaging. Uiteraard moest ik eerst nog een beetje helpen om uit te leggen hoe dat werkt, maar al vlot kon ze het zelf.

Favoriet op Instagram

Op Instagram is de ‘post’ met de meeste hartjes de inzending van Noordhoorn. Dit miniatuur takje met bloesem is zo creatief gevonden! Hij is namelijk gemaakt van een leeggeten druiventakje en een paar strijkkralen in de kleuren van bloesem. Zo zie je maar weer dat creativiteit uit hele bijzondere hoeken kan komen. En het resultaat is prachtig.

Nog meer favorieten

Natuurlijk ben ik niet de enige met favorieten. Ook Webkonijn, MelDiy, ElsaRblog en Linspiration hebben hun favorieten. Wil je weten wat hun favorieten zijn? Check dan vooral hun social media (en vergeet niet even op ‘vind ik leuk’ te klikken). Wil je niets missen van de komende linkparty’s? Volg ons dan op Facebook en/of Instagram. Op Instagram gebruiken wij trouwens de #creatievelinkparty. Deze # kun je gebruiken bij jouw deelname (zo kunnen wij jouw creatie makkelijk vinden) en je kun de # ook volgen om op de hoogte te blijven.

Volgende maand
raket van wc rol

Bij een nieuwe maand hoort een nieuwe Creatieve Linkparty. In de maand april vieren wij feest met het thema ‘Papier’. Heb jij leuke creaties binnen dit thema? Of wil je ook graag werken met dit thema? Kom volgende maand gezellig meedoen. Deze linkparty vind je straks hier. Ook dit feestje blijft open tot het einde van de maand.

2 thoughts on “De favorieten van de Creatieve Linkparty: Strijkkralen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *