De favorieten van de Creatieve Linkparty: Verf

Banner linkparty favorieten - verf

De Creatieve Linkparty: Verf loopt op zijn einde. Er zijn prachtige creaties gedeeld en daar zijn we heel dankbaar voor.

Creatieve Linkparty: verf

Aan het begin van deze maand zijn we de Creatieve Linkparty gestart in het thema verf. Er zijn 40 creaties die mee hebben gedaan deze maand en dat vinden wij super gezellig! Wat een inspiratie krijg je van al die creaties! En bij al die verschillende werken horen ook verschillende favorieten. Ik zet alle favorieten op een rijtje. Elke favoriet is overigens weer te volgens via de linkjes in de tekst.

Mijn favorieten top 3

Hieronder vind je mijn persoonlijke top 3.

  • #1: Mijn nummer 1 is het prachtige pouring schilderij van Linspiration. Het maken van een pouring schilderij staat zeker nog op mij to-diy-lijst. Het is niet alleen prachtig om te zien, maar het is voor mij ook een mooie manier om te leren om los te laten. Los laten vind ik echt heel moeilijk, vooral tijdens het creëren, daarom lukt naaien mij ook veel beter dan tekenen of schilderen.
  • #2: Mijn nummer twee is de briljante Halloween beeldjes van ElsaRblog. Door beeldjes zwart te verven en rode ogen te geven, krijgen ze gelijk een compleet ander uiterlijk. Ik ben een echte Halloweenfreak, dus dit past helemaal in mijn straatje.
  • #3: Mijn nummer 3 is de waterverf tutorial van MelDIY. Zij legt uit hoe je met waterverf prachtige effecten kunt creëren. Nu ik bezig ben met het schrijven van boeken, wil ik mijn tekentechniek en mijn kleurtechniek ook graag ontwikkelen. Het werken met aquarel of waterverf stond hierbij ook op de planning. Deze tutorial kwam dus als geroepen!
Badge

Sta je in mijn top 3? Dan heb je de titel ‘Favoriet’ verdient en ontvang je een badge. Deze mag je bij jouw creatie plaatsen. Het is zeker niet verplicht, maar het is natuurlijk wel leuk. Zo kan iedereen zien dat jij hebt meegedaan aan onze linkparty en dat jouw creatie benoemt is tot favoriet. Tof toch?

Favorieten in de linkparty

De creaties met de meeste ‘kliks’ in Inlinkz is de oude bloempot die een nieuw leven kreeg van Howling at the moon. Ze had deze bijzondere bloempot al jaren buiten hangen en was in de loop van tijd wat vergaan. Maar met een beetje liefde en een likje verf is ie weer prachtig en kan hij nog jaren mee.

Favoriet in op Pinterest

Op onze Creatieve Linkparty Pinterest bord is de best bekeken pin de pin van meldiy.nl. Zij blies nieuw leven in de oude klompen door ze een likje verf te geven. Nou ja…niet zo maar een likje verf. Het is een heus kunstwerk geworden. En nu pronken de klompen aan de gevel van haar huis.

Favoriet op Instagram

Op Instagram is de ‘post’ met de meeste hartjes de inzending een gelijkspel tussen ‘mijn’ boom en de pop art schilderij van webkonijn.

Maar ik vind het schilderij van Webkonijn toch wel de grote winnaar. Zij maakte van een zwart-wit foto een super tof schilderij door de verschillende vlakken kleur te geven.

Ik heb een techniek uitgeprobeerd die ik ooit zag op YouTube. Zo fantastisch als dat schilderij is het niet geworden, maar ik vond de techniek wel heel leuk om eens uitgeprobeerd te hebben. Ik ga de techniek zeker nog eens uitproberen met een ander object…misschien maak ik dan wel een dino.

Nog meer favorieten

Natuurlijk ben ik niet de enige met favorieten. Ook Webkonijn, MelDiy, ElsaRblog en Linspiration hebben hun favorieten. Wil je weten wat hun favorieten zijn? Check dan vooral hun social media (en vergeet niet even op ‘vind ik leuk’ te klikken). Wil je niets missen van de komende linkparty’s? Volg ons dan op Facebook en/of Instagram. Op Instagram gebruiken wij trouwens de #creatievelinkparty. Deze # kun je gebruiken bij jouw deelname (zo kunnen wij jouw creatie makkelijk vinden) en je kun de # ook volgen om op de hoogte te blijven.

Volgende maand
waterkringloop proef

Bij een nieuwe maand hoort een nieuwe Creatieve Linkparty. In de maand juli vieren wij feest met het thema ‘Water’. Heb jij leuke creaties binnen dit thema? Of wil je ook graag werken met dit thema? Kom volgende maand gezellig meedoen. Deze linkparty vind je straks hier. Ook dit feestje blijft open tot het einde van de maand.

One thought on “De favorieten van de Creatieve Linkparty: Verf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *