Samen hier

Samen hier

Ken jij iemand die ‘nieuw’ is op aarde? Dit informatieve boekje over het leven op onze planeet is niet alleen heel vertederend, maar ook een lust voor het oog. 

Het verhaal in het kort

Oliver Jeffers is een Illustrator die dit boek speciaal voor zijn zoontje heeft geschreven. Het is bedoeld als een welkom op deze aarde.

Over het boek

‘Samen hier’ is een boek dat is geschreven door Oliver Jeffers en is uitgegeven door De Fontijn Uitgevers. Het boekje heeft een harde kaft en heeft ‘gewone’ papieren bladzijden. De illustraties zijn eveneens gemaakt door Oliver Jeffers.

Onze ervaring

‘Samen hier’ is een boekje die voor jonge kinderen heel leuk is om dingen over ons leven hier op aarde mee te ontdekken. Het boek geeft antwoorden op vragen, maar nodigt ook uit om vragen te stellen.

Aanrader of niet?

De illustraties zijn prachtig om te zien en er valt ook veel in te ontdekken. Vooral de bladzijde met de mensen en dieren is hier favoriet, omdat er zo veel verschillende mensen en dieren op staan. Persoonlijk vind ik de “alsjeblieft” in het boekje erg grappig…want wat heb ik dat vaak op die manier tegen onze kleine meid gezegd.

Het boek staat vol met basisweetjes over ons bestaan op aarde, maar dan in een soort verhaalvorm gegoten. Je bent met dit ‘Samen hier’ aan het vertellen hoe het er hier op aarde aan toe gaat. Het is een echte ‘welkom op aarde’. Hierdoor is het boek een heel leuk kraamcadeau, maar ook daarna is het nog een super leuk cadeau (zelf kopen kan natuurlijk ook prima).

Meer weten?

Wil je weten hoe het hele verhaaltje gaat, dan kun je dit filmpje kijken waarin ik ‘Samen hier’ voorlees.

Waar kun je ‘Samen hier’ kopen?

‘Samen hier’ is onder andere te koop bij bol.com. Het boekje kost hier op dit moment €14,99.

Bewaren voor later

Pinterest - samen hierVind je dit bericht leuk en wil je het graag bewaren voor later? Pin hem dan vooral op je Pinterest bord, zodat je het nog eens rustig terug kunt lezen. Hier onder staan een aantal ‘Social media icoontjes’, waaronder ook die van Pinterest. Hier kun je op klikken om te pinnen.

Maar misschien wil je dit bericht gewoon delen, dan kun je natuurlijk ook een van de andere opties kiezen…zoals Facebook, Twitter en LinkdIn.

Bewaren en delen wordt enorm gewaardeerd.

Dol op boekjes?

Ben je net als wij dol op lezen en voorlezen? Kijk dan ook even op de leespagina ‘Mama leest voor’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *