Slaap lekker rupsje nooitgenoeg

Slaap lekker rupsje nooitgenoeg

‘Slaap lekker rupsje nooitgenoeg’ is perfect om voor te lezen voor het slapen gaan. Eerst ontdekt je kind welke dieren er allemaal gaan slapen om vervolgens zelf heerlijk te gaan slapen.

Het verhaal in het kort

Welke dieren gaan er allemaal lekker slapen? Kijk maar onder de flappen. Een perfect verhaaltje voor het slapen gaan.

Over het boek

Het boek is geschreven door Eric Carle en is uitgegeven door Gottmer. Het kartonboekje heeft een handzaam formaat. De illustraties zijn prachtig om te zien…zoals we dat gewend zijn van Rupsje nooitgenoeg. Zowel de afbeeldingen als het verhaal zijn rustig. Onder elk flapje zitten dieren verborgen die gaan slapen en onder het laatste flapje zit uiteraard Rupsje nooitgenoeg.

Onze ervaring

‘Slaap lekker rupsje nooitgenoeg’ is een niet al te groot boekje met prachtige illustraties. Zowel de plaatjes als het verhaal is heel rustig, wat het ideaal maakt voor het slapen gaan. Allerlei dieren gaan slapen en onder de flapjes kun je telkens vinden wie er gaat slapen.

Aanrader of niet?

Doordat het boekje van karton is, is het geschikt om uit voor te lezen, maar ook om zelf uit te laten ‘lezen’. De flapjes zorgen voor een soort kiekeboe-effect en dat is altijd leuk voor jonge kinderen.

Er zijn zelfs knuffeltjes te koop van Rupsje nooitgenoeg, waardoor je niet alleen over Rupsje nooitgenoeg kunt lezen, maar ook nog eens samen met hem kunt gaan slapen.

Meer weten?

Wil je weten hoe het hele verhaaltje gaat, dan kun je dit filmpje kijken waarin ik ‘Slaap lekker rupsje nooitgenoeg’ voorlees.

Waar kun je ‘Slaap lekker rupsje nooitgenoeg’ kopen?

‘Sleep lekker rupsje nooitgenoeg’ is onder andere te koop via bol.com. Het boekje kost hier €8,99.

Dol op boekjes?

Ben je net als wij dol op lezen en voorlezen? Kijk dan ook even op onze leespagina ‘Mama leest voor’.

One thought on “Slaap lekker rupsje nooitgenoeg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *